Свързани новини

27.01.2020 16:35

Хиляди в Ботевград излязоха в подкрепа на кмета

Видян 1511 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Хиляди граждани се стекоха на пл. "Освобождение" в центъра на Ботевград в подкрепа на кмета Иван Гавалюгов, избран от ПП МИР, предаде uniconbg.com.



Те са недоволни от решението на Административен съд-София област, с което се цели отстраняването на ботевградския кмет, изтъкват от ПП Мир.


"Няма да отстъпим и няма да позволим на един местен феодал с патент на ГЕРБ, който вилнееше из община Ботевград до 2015 г., да промени избора на ботевградчани, а ние избрахме Иван Гавалюгов", обяви гражданин на града и призова събралото се множество да не се страхуват и да отвоюват правото на Иван Гавалюгов да изпълнява работата, за която е посочен и избран от ботевградчани.


От своя страна председателят на ПП МИР Симеон Славчев заяви пред протестиращите, че няма да отстъпи и няма да позволи статуквото да свали един законно избран кмет, който не се подвоумил да въведе нов стил в управлението на града и да се опълчи на олигархично-феодалния модел, налаган с години от близките до ГЕРБ семейство Златеви.


"Вие, ботевградчани, избрахте да сте първият свободен град в България, като не се уплашихте и посочихте за ваш избор Иван Гавалюгов. И това няма да се промени, защото ние няма да спрем да защитаваме с всички законни средства Вашият избор" категоричен беше Славчев и добави, че ако се наложи, ще блокират главни пътни артерии или ще преместят протеста под прозорците на Министерския съвет.



Етикети
, , , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

рак