„Не мисля, че когато става дума за бъдещето на държавата, бизнеса и на гражданите, как те посрещат зимата, има място за гнусливост“, заключи той по отношение на евентуалните коалиции.

Свързани новини

10.11.2022 17:36

Готов съм на всякакви разговори: Янев

Видян 502 пъти | Коментари 2
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

“Още не е обсъждано официално”, заяви в кулоарите на НС лидерът на Български възход (БВ) Стефан Янев, в коментар дали би станал премиер, ако третият мандат дойде при тях. “Принципно съм готов да участвам във всякакви разговори", посочи уклончиво той.


“Трябва да видим какви са приоритетите, ако говорим за определен къс период от време или ако периодът е година и половина-две, може би ще има различни приоритети. Но в крайна сметка, след като са ясни тези условия, приоритетите и начинът за съставяне на потенциално мнозинство, тогава мога да отговоря дали съм готов или не”, посочи Янев.
“Рано е да обсъждаме хипотеза за трети мандат. Необходимо и полезно е да търсим мнозинство, което потенциално да подкрепи правителство от 160 плюс депутати, мнозинство, което е в състояние да реши редица промени”, каза бившият служебен премиер. Янев отказа по-конкретен коментар и с аргумента, че не желаел да създава изкуствени очаквания у другите партии.


„Не мисля, че когато става дума за бъдещето на държавата, бизнеса и на гражданите, как те посрещат зимата, има място за гнусливост“, заключи той по отношение на евентуалните коалиции.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 10.11.2022 22:10

    Този генерал говори като Буци ; Готов съм да изпълнявам програната на ПП стига АЗ да съм шефа !!!Готов съм и на мравката път да направя, стига АЗ да казвам накъде да ходи !!!И двамата лъжат предизборно !!!

  • 001 нещастен измекяр 10.11.2022 20:37

    И това доживяхме, български генерали да са сред най-големите продажници и предатели. Този е срам, точно като Мара общата готов на всичко само и само да угоди на Козяк и истинските си господари

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

рак