Свързани новини

08.03.2013 14:02

Google Street разкри: Кучетата, нахапали жестоко жена, са на олигарха Миню Стайков

Видян 1523 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Снимки от Google Street разкриха истината за нахапаната почти до смърт жена през декември 2012 г. пред дома на олигарха Миню Стайков в столичния квартал “Бояна”, предаде OFFNews.

Кадрите доказват нещо, което Стайков и хората около него упорито отричаха пред полиция и медии – че породистите мастифи, изчезнали веднага след инцидента заедно с къщичките си, са негови, следователно той носи отговорност за случилото се.

На 12 декември 2012 година кучета нахапаха 63-годишната Мимоза Стоименова почти до смърт. Очевидци твърдяха, че кучетата са породисти мастифи, които живеят в колибки пред дома на Стайков на ул. “Лескова гора” в престижния столичен квартал Бояна.

Разследващите от 6 РПУ обаче твърдят, че след направения оглед на място не са открити нито кучета, нито кучешки колибки, а според показанията на охранителите в района обикаляли само улични кучета. Гардовете, които прогонили озверелите породисти мастифи, обясняват, че не са ги разпознали като домашни, въпреки че техните охранителни кабинки стоят на не повече от 20 метра от колибките.

Виртуална разходка с  Google Street View, направена от репортер на OFFNews, обаче доказва, че пред дома на Стайков живеят чистокръвни породисти бойни кучета.

При преминаването си по ул. “Лескова гора” през март миналата година, автомобил на компанията Google е заснел подробно и колибките, и кучетата. От снимките ясно могат да се преброят три породисти кучета, които лежат пред дома на Стайков. От снимките се виждат и изградените колибки за тях, като едната е непосредствено срещу портала на къщата на бизнесмена. 



Разследването трябваше да продължи до средата на февруари, като срока можеше да бъде удължен за събиране на доказателства. До днес развитие няма.

Миналата година  Васил Димитров, който е роднина на Мимоза Стоименова, заяви, че е убеден, че кучетата са на бизнесмена Стайков. Той не е бил свидетел на инцидента, но обясни, че всички живеещи в района знаят за кучетата на олигарха. Той обаче смята, че хората се притесняват да кажат истината и тя няма да излезе наяве, допълва OFFNews.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

козирог