Президентът прогнозира недостиг на храна в целия свят

Свързани новини

16.03.2022 17:12

Глобалното господство на Запада приключва: Путин

Видян 21022 пъти | Коментари 4
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Руският президент Владимир Путин заяви, че последните безпрецедентни санкции, наложени на Русия от САЩ и техните съюзници заради военната кампания на Кремъл в Украйна, бележат края на една епоха. Според Путин оттук нататък Западът ще загуби "глобалното си господство" както в политически, така и в икономически план.




В речта си в сряда руският държавен глава заяви, че "митът за западната социална държава, за така наречения златен милиард, се разпада."Нещо повече, "цялата планета трябва да плаща цената за амбициите на Запада и опитите му да запази изчезващото си господство на всяка цена", каза Путин.


 


Президентът прогнозира недостиг на храна в целия свят, тъй като западните санкции срещу Русия се отразяват неблагоприятно на цялата световна икономика.




Във връзка с решението на няколко западни държави да замразят активите на руската централна банка Путин заяви, че това само ще подкопае непоправимо доверието в тези държави и ще накара други страни да се замислят, преди да предоставят резервите си на тези държави. Според него почти половината от активите на Москва са "просто откраднати" от Запада.


 


Обръщайки се към хората на Запад, руският лидер заяви, че мащабните санкции, наложени на Русия, вече се отразяват негативно на самите САЩ и Европа, като правителствата в тези страни усилено се опитват да убедят гражданите си, че Русия е виновна.



Путин предупреди обикновените хора на Запад, че опитите да се представи Москва като основен източник на всички техни проблеми са лъжа, а голяма част от тези проблеми са пряк резултат от "амбициите" и "политическото късогледство" на западните правителства.




Според Путин западните елити са превърнали страните си в "империя на лъжата", но Русия ще продължи да представя собствената си позиция пред целия свят, независимо от всичко.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 Илиян 17.03.2022 19:18

    Anonimen? тук се пише така на БЪЛГАРСКИ,,,,

  • 003 Anonimen 17.03.2022 13:44

    стига са били хегемони в цял свят ,стига са ровили по държавите и правили ВОЙНИ-то не беше Близък изток.не Югославия,не сега и Украйна-Западът да се спре от подмолните си действия на чужда територия....,а сега искат и Б-я давкарат във война с доставки на оръжие за типа Зеленски........

  • 002 Anonimen 17.03.2022 11:49

    Близко разположените очи означават глупост по рождение! Доказано е!

  • 001 Anonimen 17.03.2022 09:21

    Дрън, дрън, ярина!Путин е загубил връзка между езика и мозъка !Намъкнал се в чужда държава по хуманитарни причини, да помага да се осъзнаем, че сме живи благодарение на НЕГО и Русия!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

везни

Днес темите ще са свурзани най-вече с личния ви живот

Днес темите ще са свурзани най-вече с личния ви живот,