Свързани новини

10.06.2009 18:26

ГЕРБ свърши парите, но продължава да купува шоузвезди

Видян 2129 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Петцифрена сума обеща вчера ГЕРБ за клип на победителката в Мюзик Айдъл Маги Джанаварова, съобщи бТВ. Което не е изненадващо като се има предвид, че хора от екипа на Иван и Андрей съпътстваха водачката на евролистата на партията Румяна Желева из НДК в нощта на изборите, даже един и носеше чантата. Помагат и за пиара.
По-интересният въпрос е откъде генералската партия намира пари да плаща. 400-те хиляди лева, срещу които Борисов и Цветанов ипотекираха имотите си в ДСК, за да финансират кампанията отдавна са свършили.
Поне толкова са отишли за трите лъча, обикалящи родината, за билбордове и клипове, както и за излъчването им по радиото и телевизиите, за издигане на сцени и наем на зали за събрания, за хонорари на изпълнители, за тоновете сладолед и други екстри, които безплатно се раздаваха на електората още от откриването на маратона за евровота в Пловдив.
Сега клипът на Маги от Мюзик Айдъл ще глътне нови 40 000 - 50 000 лева,  защото толкова в момента излиза подобно удоволствие. А откъде пари?
Водещ на концертите от кампанията на генералската партия беше Део, а в шоугилдията върви мълва, че босовете му са идеолози на цялото шоу за победителите в последните избори.
Най-посещаваният сайт за шоубизнес в България slava.bg писа, че вероятно блондинът е бил избран за победител във ВИП Брадър, понеже ако такъв бе станал Тодор Славков, той не би бил полезен в кампанията на ГЕРБ.
Неслучайно риалити предаването послужи за трамплин и за реклама на новото шоу на същите продуценти, наречено Да разлаеш кучетата. В него, освен смешки без чувство за хумор и объркване на Алиса с Алисия, се поднася и ударна пропаганда в полза на генерала.
Пред очите на цялата нация, в най-гледаното шоу Аня Пенчева и Ивайла Бакалова бяха демонизирани. Но се оказва, че май е имало други съквартиранти с далече по-шокиращи прояви в къщата.
Списание СЛАВА например писа за пийванията на Мария Гроздева, които представители на екипа и съквартирантите определят с по-неприятни думи като с най-добро чувство й викат шеговито Гроздова.
Пак според тях имало и други “герои”, между които Део. Ако се вярва на информацията от вътрешните източници, той е правил даже и по-големи изцепки от Гроздева. Но са били скрити от публиката, за да победи блондинът. И ГЕРБ да го вземе за концертите си.
Интересно е Нова телевизия да покаже скритите от публиката скандални кадри от ВИП Брадър, ако приказките на вътрешните хора са истина и такива кадри наистина има.
Кризата е още по-тревожна като се има предвид, че апаратът на герберите расте, а даренията за партията намаляват според данните, предоставени на Сметната палата. Като изключим виден дарител на ГЕРБ като унищожителя на Кремиковци Валентин Захариев и някоя и друга близка до общината фирма, която изпълнява поръчки на територията на милионния град, ктиторите на победителите в евроизборите доста са намалили даренията.


Понеже телефонът на Део беше изключен, се свързахме с пиара на ВИП Брадър. Владимр Стоев заяви, че победителят, дори в живота си да употребява наркотици, не би прибегнал до това в тв къщата.
Той нямал представа срещу какъв хонорар Део работи за ГЕРБ и дали ангажиментът му ще продължи и за парламентарните избори.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

към хороскоп хороскоп

везни