Липсва координация между българското правителство и правителството на Република Турция в случая, както и с Гърция, по контрола на миграционните потоци. За съжаление наблюдаваме и пик в трафика на наркотици", каза Даниел Митов.

Свързани новини

09.11.2022 11:25

ГЕРБ иска оставката и на главния секретар на МВР

Видян 829 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Поисканата вчера от лидера на ГЕРБ Бойко Борисов оставка на вътрешния министър Иван Демерджиев заради трагичния инцидент с убития граничен полицай раздели народните представители.

Днес зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов поиска, освен Демерджиев, оставка да подаде и главният секретар на МВР, предаде БНР.

"Ние поискахме вече оставката на вътрешния министър и настояваме на нея, както и на оставката на главния секретар на МВР, чиято работа всъщност е свързана с именно оперативното ръководство на този тип действия по охрана на границата. Очевидно е, че професионалното ръководство, политическото ръководство не са си свършили работата. Помните, че допреди години и половина за подобни инциденти не можеше да става въпрос.

Липсва координация между българското правителство и правителството на Република Турция в случая, както и с Гърция, по контрола на миграционните потоци. За съжаление наблюдаваме и пик в трафика на наркотици", каза Даниел Митов.

Искането на оставката на служебния министър Демерджиев е пресилено, защото проблемите по българо-турската граница не са резултат от неговата работа, заяви съпредседателят на "Демократична България" Атанас Атанасов.

"Ако вземем да разгледаме внимателно целия казус в дълбочина, трябва да си дадем сметка колко, 200 милиона мисля, че бяха похарчени за ограда и виждате какво е нейното качество. Така че сега от този криминален случай, между другото, такива драматични искания да се правят е несериозно. Според мен Борисов, вместо да си зарови главата в пясъка от цялата тази история, според мен изпреварващо иска да избяга от отговорност."


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 къдрава и гелосана 09.11.2022 11:32

    Къдравата Сю пак е превъзбудена и изригва като забравя министрите на МВР на Мутрата какви бяха - симбиозно обвързани с престъпния и подземен свят, или пълни кухи лейки като Румяна Бъчварова. Този безумен джендър либерал показва и доказва какъв не трябва да припарва до власт и НС защото е опасен за всички останали

RSS

Най-нови

Южна Африка

Южна Африка е "магнит" за руските туристи

Южна Африка е най-популярната дестинация ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.