Свързани новини

23.08.2011 14:11

Фолк дивите чакат покани за предизборни концерти

Видян 2216 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 3.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Политиците ни още се помайват и не са започнали внимателно да обмислят всички аспекти от предизборните си кампании. Не са помислили например как ще забавляват електората на срещите си. Най-оборотните родни изпълнители – фолкаджиите, още не са получили покани за участие в предизборни концерти, научи “Всеки ден”.


Политиците тепърва пишат речите си, коментираха с усмивка от “Пайнер” – най-голямата фирма в бранша. Дългогодишната им практика показвала, че поканите започват да валят току преди старта на официалната кампания. И винаги се получава така, че въпреки заканите как чалгата ще е аут от политагитацията, “певците никога не стигат за каузите”.


Най-предпочитани са големите имена в бранша, които гарантирано ще напълнят салони и площади – Преслава, Ивана, Анелия, но за всеки в музикалната компания имало ангажименти.


Без значение са и партийните цветове. “Това е шоубизнес, няма място за политика. Нашите изпълнители не се ангажират с политически каузи”, твърди пиарът на компанията Любомир Костадинов. В личния си живот обаче певците са свободни, ако имат желание, да се занимават активно с политика. Примери за това са Борис Дали, който вече кара мандат като общински съветник в Бобов дол, и бившия кмет на Раднево Нончо Воденичаров, който съчетаваше градоначалстването с пеене. Кали и Ивана например не крият симпатиите си към ГЕРБ и лично към премиера Бойко Борисов.


И в “Ара мюзик” не са притеснени от липсата на покани засега. “В момента върви турнето на нашите изпълнители, то е на първо място, после ще видим”, казаха от компанията. И те сочат – родните политици се сещат за забавлението на избирателите в последния момент. На изборите и техните изпълнители не остават без участия.




Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

водолей