Инфлацията вече стигна 12,4%, но реално за хората с ниски доходи, които пазаруват само стоки от първа необходимост, е много по висока. Точно тези стоки скочиха с над 30%

Свързани новини

22.04.2022 07:04

Ето с колко кабинетът обра пенсионерите: Манолова

Видян 2680 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"С по 30-50-90лв са ощетени българските пенсионери от ограбващото преизчисление на пенсиите вместо всички да получат по 13% ръст, както беше прието от парламента.


Пенсиите трябва да се преизчислят спешно, защото ножицата там е огромна и продължава да се разтваря. От 2008г насам осигурителния доход е скочил от 400лв на 1100лв и така пенсиониралите се по-отдавна получават 2 пъти по-ниски суми от наскоропенсионираните за един и същи труд.


Инфлацията вече стигна 12,4%, но реално за хората с ниски доходи, които пазаруват само стоки от първа необходимост, е много по висока. Точно тези стоки скочиха с над 30%.


Пощите да работят и петък и събота, за да могат пенсионерите да получат добавката и пенсията си преди Великден след забавянето последните дни", заяви Мая Манолова пред България он еър.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 agabaga 24.04.2022 12:06

    Що да работят пощите, нали заради това има Еконт?!

  • 001 потенциални затворници 23.04.2022 14:17

    Това не са хора, а умишлено пласирани ни изроди. Увеличават си заплатите регулярно и задължително, въпреки, че не заслужават и средна заплата, правят си ваканции по две седмици за да се освинят тотално, щракат си с пръсти и се радват на непрекъснато забогатяване, лъжейки нагло за всичко и неглижирайки тегобата и оцеляването на стопяващия се бълг.народ

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

овен

Важен ден

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Важен ден, особено за взаимоотношенията ви с околните.