Свързани новини

10.02.2018 10:52

Емил Кошлуков показа среден пръст в предаването си

Видян 3040 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Програмният директор на БНТ Емил Кошлуков показа среден пръст на два пъти във воденото от него предаване Още от деня в петък вечер. Това стана по време на разговор с бившия министър на екологията в първото правителство на Бойко Борисов Нона Караджова и с Борислав Сандов от партия Зелените, който е активист от протестите за защита на Пирин.


 Темата, която обсъждаха беше продължаващите протести в защита на Пирин и изграждането на втори лифт в Банско.


Част от хората от осмото поред шествие в четвъртък стигнаха до БНТ заради начина, по който обществената телевизия отразява протестите.  Кошлуков започна темата в предаването си с видео от новинарския репортаж на БНТ 1 от протеста пред БНТ, отбелязва Клуб Z.  Предупреждавайки, че не е подходящ за деца, заради нецензурните думи и кадри. Той прочете с драматичен тон и декларация на журналистите от По света и унас, които протестират срещу отношението, което са получили от участници в протеста.


 В кадрите, излъчени в предаването от протеста пред БНТ снощи, се вижда, че човек държи в ръка листовка, на която е изобразена ръка със специфичната конфигурация от пръсти. Във видеото се чува и глас от протеста - неперсонифициран, който скандира нецензурни думи по адрес на националната телевизия, съдържащи обидна дума, означаваща част от мъжката анатомия.


  Съвсем в края на разговора със Сандов, последният казва, че се надява БНТ да отразява обективно протестите. В резултат Кошлуков свива пръсти по специфичния начин, при който само средният стърчи, илюстрирайки:


     "А този знак ще го има ли...", обръщайки се към Сандов. Събеседникът се защитава, че той такъв знак не е правил. Кошлуков пак пита. И пак показва... В тази част нямаше предупреждение, както за видеото, че предаването съдържа кадри, неподходящи за всякаква аудитория, пише Клуб Z.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

близнаци

Едно такова майско празнично се получава при вас

Едно такова майско празнично се получава при вас.