Свързани новини

01.04.2015 14:24

ЕМЕА Finance: УниКредит Булбанк e Най-добра банка в България

Видян 977 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Финансовото издание ЕМЕА Finance отличи УниКредит Булбанк за Най-добра банка в България в годишната си класация на финансовите институции Europe Banking Awards. Международното списание връчва още осем престижни награди на европейската банкова група - Най-добра банка за региона на Централна и Източна Европа, както и в Италия и Босна и Херцеговина. УниКредит е Най-добра инвестиционна банка в Чехия и Словакия, както и Най-добра чуждестранна банка в Унгария, Сърбия и Словения. 


Наградата за Най-добра банка на УниКредит Булбанк ще бъде връчена лично на главния изпълнителен директор Левон Хампарцумян от издателя и главен редактор на EMEA Finance Кристофър Мур на 13 май в Тбилиси, Грузия. Церемонията се провежда в навечерието на Годишната среща на Европейската банка за възстановяване и развитие – 14-15 май в Тбилиси, на която УниКредит е традиционен партньор и ще участва със специална пресконференция.


От началото на годината УниКредит Булбанк е отличена от Global Finance като Най-добра банка в България за 2015 г. Международното финансово издание връчи и приз за Най-добра банка за частно банкиране в Централна и Източна Европа за 2015 г. на водещата европейска банкова група. УниКредит Булбанк взе приза за Най-добра банка за търговско финансиране в България от Global Finance и Euromoney.


УниКредит Булбанк е най-голямата българска банка с активи от над 13.9 млрд. лв. към септември 2014 г. Банката обслужва над един милион граждани и домакинства, частни клиенти, малки и средни предприятия, големи местни и международни компании и др. 


УниКредит Булбанк е лидер на пазара по развитие и внедряване на иновации с положително влияние за клиентите и за местните общности. В края на миналата година УниКредит Булбанк откри първия в България Международен център. Той комбинира иновативен подход, дигитална среда и голям набор от услуги с висока добавена стойност за настоящи и бъдещи международни клиенти на банката. Друг значим международно признат проект на банката в сферата на новите технологии е откриването на първия Филиал на бъдещето за региона на Централна и Източна Европа.




Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

рак