Свързани новини

14.11.2011 13:40

Доц.Томов: Доктор Ицо е свинче със звънче!

Видян 2269 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Доктор подхожда на Стоичков колкото на свинче звънче. Изключително тъпо е да си слагаме такива наколенки пред властта, заяви социологът Цветозар Томов пред Нова телевизия, цитирана от БЛИЦ.


Срам ме е да работя повече в този университет. Ако ръководството на университета няма против, ще си довърша само ангажимента пред тях до края на годината, допълни преподавателят.


Според Цветозар Томов, въпрос на време е и самият Христо Стоичков да разбере, че званието му в университета ще му донесе само подигравки. "В традицията на това звание се изисква заслугите да са наистина изключителни и да са свързани по някакъв начин с академизма", обясни Томов своите мотиви. Той добави, че не познава образователната биография на Стоичков.


Решението ми е твърдо и веднага тръгвам за Пловдив, за да подам оставка, каза още социологът. Той съобщи още, че е изпратил е-мейл с оставката си, редом с публичното й обявяване. Изпратил съм писмо до ректора, до декана и съм го сложил на страницата си във "Фейсбук". Нека си зададем въпроса защо стотици хора реагираха, може би те усещат абсурда на тази ситуация", каза още Цветозар Томов.


Ректорът на ПУ доц. Запрян Козлуджов контрира пред БНТ , че става дума за почетно звание, отчитащо заслугите на определена личност. „Реакцията на г-н Томов ме изненада". Досега при мен не е постъпило искане за отстраняването му, подчерта още той. Ако Томов поиска, ще му подпиша оставката, поясни Козлуджов. Според него, званието, присъдено на Стоичков, е почетно, а не академично. То не прави г-н Стоичков преподавател в университета и не го прави академично лице, подчерта още ректорът на ПУ.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

лъв

Много е важно днес да останете верни на себе си


Много е важно днес да останете верни на себе си и да