Свързани новини

26.03.2021 15:24

Докога ще хокат народа за коронавируса, шефът на БЛС да се засрами: Д-р П. Панайотов

Видян 8506 пъти | Коментари 5
Гласували 3 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Известният лекар и бивш кмет на Дупница д-р Панчо Панайотов написа:


"Започвам да пиша. Обзет съм от страхотен, страхотен гняв. Обзет съм от съмнение, че нямам думи. Че няма думи.


Времето е 21 век. Страната се намира на географския континент Европа – люлката на модерността и хуманизма. Страната е член на политическия  Европейски съюз- съюз на демокрация и хуманизъм.


В този век, в тази страна председател на БЛС (Български лекарски съюз), официално, публично изрича, нечувани, неизричани в човешката история думи.


Той (този никаквец, извратен екземпляр) обвинява гражданите, народа, пациентите за епидемията. Нахоква ги, кара им се, обвинява ги, заклеймява ги И произнася страховити думи- съветва лекарите да не приемат болни (да не ги преглеждат).


Чувства се обиден от хората, чувства се жертва, той, дори и семейството му(и то било изплашено).


На този никаквец няма смисъл да обяснявам. Или е много тъп, или е наглец световен. Но ще напиша за вас, които ще прочетете това. И моля, не забравяйте – дори и агнетата мълчат, само когато са умрели.


Това, което е заявил, е недопустимо, е точно обратното на медицинската етика, но и на писани правила и закони. Това е пар екселанс наказуемо престъпление по НК.ТОВА Е ПОДБУДИТЕЛСТВО ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 005 Anonimen 28.03.2021 14:56

    Доскоро починалите от инфаркт и инсулт бяха обявявани за починали от КОВОД-19. Сега починалите от мухоморките на Бил Гейтс са обявявани за починали от инфаркт и инсулт.

  • 004 Anonimen 27.03.2021 15:44

    Изминаха девет мъчителни, тъжни дни без Евгения Райчева Неделчева – Жени. Отиде си толкова млада, едва на 37 години! А обичаше живота! Беше добра, отзивчива, любяща и винаги усмихната. Евгения Неделчева почина на едва 37 години след ваксинация с Pfizer От всяка ситуация извличаше позитивното. Нямаше придружаващи заболявания. Беше здрава! Силна имунна система. Работеше като детски учител в ДГ „А.С. Пушкин“ гр.Варна. Обичаше децата и бе всеотдайна. На 5 февруари в гр. Варна й е поставена ваксина на Пфайзер, без изследвания и преглед. Още същата нощ вдига висока температура. На 10 февруари вече има задух, трудно диша. Изписано й е антибиотично лечение. Не й е направен PSR тест, нито рентгенова снимка. Кръвните й изследвания били добри. На 12 февруари вечерта се върна в Силистра. На 13 февруари постъпи в болница. Направеният й PSR показа че е с Covid-19. Състоянието й вече беше усложнено. Преместиха я в Интензивен сектор. Медицинският персонал почти месец се бори за живота й. Но…тя не издържа.. и си отиде…!

  • 003 Anonimen 27.03.2021 14:35

    Не му е за пръв път на този....Но кой го е избрал?Той сигурно сие бил такъв.Незабавно трябва да бъде отстранен.И не само той... Днес се разхождах край морето в Бургас.Светъл,слънчев,прекрасен ден,хората се разминават отдалеч,подръпват си маските на носа,че ги дебнат за глоба,трудно се диша,но ни е забранен свежият въздух...Какво чудовищно насилие!Аз също нямам думи,плача...

  • 002 позор 27.03.2021 11:18

    Пригласят и се навеждат на управляващите, щото и те са на народната ясла. Бързо влязоха в тона на Борисов, че винаги другите са виновни а той и те чисти като момина сълза. Изриване до дъно

  • 001 Силвана Петрова 26.03.2021 16:39

    Срам за съсловието е този председател на БЛС! Всъщност БЛС има ли? Това елементарно същество не трябва да бъде наричано лекар! Той е далеч от хуманността. Уял се дебелак!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

дева

Днес фокусът ви ще се измести към любовта

Днес фокусът ви ще се измести към любовта, романтиката