Свързани новини

07.01.2014 10:13

ДКЕВР погва ЕРП-тата и Топлофикация София

Видян 1519 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Държавната комисия за енергийно и водно регулиране (ДКЕВР) започва одит и проверки на Топлофикация София и трите електроразпределителни дружества, съобщиха от държавния регулатор.


Причина за инспекциите са постъпилите в регулаторната комисия множество сигнали от граждани и организации за нередности от страна на електроразпределителните дружества – ЧЕЗ, ЕВН и ЕНЕРГО-ПРО. Експерти от комисията проверяват и ЕРП Златни пясъци АД.


Инспекцията ще обхване период от пет години и половина, считано от 01 юли 2008 година.Резултати могат да излязат най-рано след четири месеца. Тогава трябва да приключи и одитът. От държавния регулатор обаче добавиха, че срокът може да бъде удължен въз основа на направените междинни констатации.


В зависимост от тежестта на констатираните нарушения ДКЕВР ще предприеме необходимите действия, съобразно своите правомощия, се посочва още в съобщението.


Това не е първата проверка на дейността на електроразпределителните дружества. През февруари миналата година държавният регулатор извърши одит във връзка с високите сметки за електричество.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Важен ден

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Важен ден, особено за взаимоотношенията ви с околните.