Месец след инцидента, при който е бил пребит с опасност за живота, известният от участието си в първото издание на ВИП Брадър публицист Любомир Милчев – Денди, продължава да бъде в безсънание

Свързани новини

16.03.2022 16:14

Денди НЕ дължи 50К, НЕ са изнудвали роднините му в Св. Анна: 1 месец след побоя

Видян 2937 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Месец след инцидента, при който е бил пребит с опасност за живота, известният от участието си в първото издание на ВИП Брадър публицист Любомир Милчев – Денди, продължава да бъде в безсъзнание, приведен в медикаментозна кома.



От болницата, където се грижат за пострадалия при тежък инцидент на – най-вероятно – битово насилие, коментираха пред сайта stolica.bg две фалшиви новини, които в момента се разпространяват за пребития Денди.




„Абсолютно НЕверни са информациите, че Любомир Милчев - Денди дължи на УМБАЛ Св. Анна в София суми от порядъка на 50 хиляди лева.




Още по-малко пък някой от болницата е искал такива пари от роднините му”.Това заявиха категорично от столичната болница във връзка с некоректни публикации в медиите.




Причината за тяхната поява най-вероятно е липсата на официална информация, както от здравното заведение за състоянието на жертвата на ужасяващ инцидент, така и от правораздавателните органи, които би следвало да разследват фактите и обстоятелствата около зловещото нападение над публициста.




Напомняме, че на 17 срещу 18 февруари той е бил атакуван със силен удар с предмет, неустановен засега, от също така неизяснен засега нападател, най-вероятно извън дома си, до който впоследствие с много мъка се е добрал и окончателно е грохнал.



Първоначалните информации бяха, че публицистът е станал жертва на посегателство именно насред своята собственост, но впоследствие имаше уточнения, че е по-вероятно самата случка да се е разиграла извън апартамента и добирането до него да е отнело сетните сили на пострадалия.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

лъв