Свързани новини

10.11.2021 18:32

ДБ може да управлява с Нинова: Л. Панов

Видян 1372 пъти | Коментари 3
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Опасявам се, че лидерите на партията която уж ме подкрепя на тези избори, са на път на предадат всички онези, които вярват, че те ще изчистят угоените паяци на бившата репресивна машина на комунистическия режим", написа Фейсбук кандидатът за президент, издигнат от инициативен комитет и подкрепен от ДБ Лозан Панов. Според него "предателството" ще е съвместно управление с БСП на Корнелия Нинова, която дала всичко от себе си за безпрепятственото и окончателно завладяване на съдебната система. Той упреква в това и опонента си Румен Радев и пита ДБ защо не задава въпроси.


„Цели три десетилетия след падането на Желязната завеса, а ние все още сме „мухите“, които „угоените паяци“, служили на репресивната машина на бившата ДС, продължават да ловят в своите капани.


Дълги години имах честта да наблюдавам, как представителите на Корнелия Нинова във ВСС безусловно подпомагаха завладяването на съдебната ни система и мога да подкрепя това твърдение с безброй доказателства. Представителите на г-жа Нинова безусловно подкрепиха и избора на г-н Иван Гешев за главен прокурор - единственият, който е оправомощен в тази страна, да се бори с корупцията. Президентът, издигнат от г-жа Нинова, осигури безпрепятственото възкачване на г-н Гешев „на трона“, който ще гарантира сигурността на крадците през следващите години.


ДБ би извършила истинско предателство към избирателите си, които вярват в каузата „съдебна реформа“, ако задкулисно крои планове да управлява с г-жа Нинова, която даде всичко от себе си за безпрепятственото и окончателно завладяване на съдебната ни система”, написа Панов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Мартин 11.11.2021 16:46

    "Демократична България" и Иво Прокопиев биха управлявали с всеки, само и само да бъдат на власт и да могат да разпределят милиардите от Европа!

  • 002 Али 11.11.2021 15:33

    В ДБ са фурнаджийски лопати, могат и с ГЕРБ и ДПС да се хвана, стига само да им изнася ... Гледат си интереса и нищо повече!

  • 001 Anonimen 11.11.2021 11:09

    Няма да се изненадам от ДБ - така става като на всяка цена искаш да се докопаш до властта

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

стрелец

Докато се занимавате с финансови въпроси

Докато се занимавате с финансови въпроси и грижи за