Това е станало с подписването на официален анекс от българското правителство за влизане в Шенген по въздух. В него пише, че България и Румъния без условие и по най-бързия начин трябва да вземат всички мигранти, които са регистрирани в двете държави.

Свързани новини

06.01.2024 08:01

Държавна измяна: Сигнал срещу Денков- Габриел заради полуШенген и мигрантите

Видян 2377 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Незабавното отстраняване от длъжност на премиера Николай Денков и вицепремиера Мария Габриел, поискаха от Сдружението с нестопанска цел "Моя страна България“, каза ексклузивно за ПИК председателят му Ивайло Дражев. За целта е изпратен и сигнал до ДАНС.

"От “Моя страна България” искаме незабавно отстраняване от длъжност на Денков, Габриел и лицата от МВР, нарушили Конституцията и ЗМВР в услуга на чужда държава! Нарича се държавна измяна!“, обясни Дражев сигнала, в който наред с приемането на бежанците, страната ни се съгласява и в охраната на границите ни да участват граждани на чужда държава, в случая Австрия.

“Иззети са правомощия на Народното събрание по Регламента Дъблин (Регламент (ЕС) №604/2013) и са делегирани правомощия на чужди лица и граждани на чужда държава по контрол и охрана на държавната граница, което е правомощие единствено на МВР и МС по закон“, изтъкна Ивайло Дражев.

В замяна на въздушен и воден Шенген България се е съгласила да приеме обратно нелегални мигранти. Това стана ясно от показани документи от две опозиционни партии - БСП и ИТН.

Това е станало с подписването на официален анекс от българското правителство за влизане в Шенген по въздух. В него пише, че България и Румъния без условие и по най-бързия начин трябва да вземат всички мигранти, които са регистрирани в двете държави.

"Съгласяваме се да приемем всички мигранти, които се намират в Австрия, но са регистрирани у нас. Преди седмица и нещо министерството на вътрешните работи на Австрия казаха, че са около 6000 човека, предимно афганистанци и сирийци“, пише в документа.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

скорпион

Въздържайте се от сложни решения с продължително влияние

Въздържайте се от сложни решения с продължително