Кметът на София Васил Терзиев е в отпуск, потвърди пред 19 минути неговият пиар Георги Куртев. Припомняме, че текат последните 4 работни дни, в които по закон той трябва да внесе бюджета на града за новата година. В тях трябва да има и широко обществено обсъждане.

Свързани новини

23.01.2024 14:43

Да, кметът на София е в отпуск, независимо от неизчистения град и невнесения бюджет

Видян 2752 пъти | Коментари 3
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Кметът на София Васил Терзиев е в отпуск, потвърди пред 19 минути неговият пиар Георги Куртев. Припомняме, че текат последните 4 работни дни, в които по закон той трябва да внесе бюджета на града за новата година. В тях трябва да има и широко обществено обсъждане.


Припомняме също, че градът е непочистен от сняг и лед четвърти ден след последния валеж в събота. Кметът се появи последно в петък на свикана от него среща със СОС за представяне на бюджета. Оказа се, че има много непопълнени, неправилно попълнени и други нередни неща в него. Както и липсващи увеличения, които вече бяха обещани от кмета. След като получи тези реплики от съветници от различни групи, той каза, че тепърва ще се поправят нещата, каквото и да означава това.


И си тръгна без обяснение 40 минути след старта на инциираната от самия него среща, като обидено дете, както го определи Ваня Григорова по-рано.


Мария Пенчева


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 25.01.2024 20:23

    Всички вече разбраха , че кметските избори в столицата са ..."обезчестени". Предположенията се доказаха с факти . Нека демокрацията да не бъде повече декорация и имитация на това за което си мечтаехме тогавашните студенти ( през 1991 г.) Всички искахме и тогава и сега България да бъде Швейцария на балканите . Какви са тия с купени дипломи за висше образование по върховете на власта . Те не знаят да четат, не знаят какво яко четене-ум-логика и т.н. означава да се явиш на изпит при професор и да изкараш 5 по висша математика ... Ваня Григорова трябва да си заеме мястото , което е заслужила и е победила . Народът я обича и я избра .

  • 002 Кака Милка, от най-почистения кв. Люлян 24.01.2024 10:03

    Е как да няма право?!? Вие милост намате ли бе? Ми човека буха без почиФка почти два месеца като вол. Изпотрепа се от работа! Там спи, кара само на банички и боза. Това почистване, дето организира и проведе, дето е лъснал столицата, та свети и блести, като тиган, да не мислите че е лесна работа? Работи по 27 часа в денонощието, какво искате още от г-н Робокоп?

  • 001 Дочо барабата 23.01.2024 15:35

    Пенделвайс! Изобщо има ли право на отпуск?

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

овен

В днешния последен априлски ден

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. В днешния последен априлски ден и в навечерието на