Свързани новини

02.11.2020 16:55

Да действаме като юмрук срещу пандемията: Борисов

Видян 2620 пъти | Коментари 3
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Всеки министър да бъде на първа линия неотстъпно в своята сфера и правителството заедно с българските граждани да действаме като юмрук срещу пандемията“. Това заяви министър-председателят Бойко Борисов по време на работно онлайн съвещание с членовете на правителството. Премиерът разпореди съвместните действия на държавните институции да продължат при най-строга организация, ред и пълна мобилизация. „Това правим в момента – с финанси, с икономика, с мерки. Никакво колебание“, изтъкна министър-председателят.
Премиерът Борисов разпореди на министъра на здравеопазването пред всяка болница у нас, както държавна, така и частна, да се организират изнесени пунктове, в които докараните пациенти бързо да бъдат диагностицирани и насочени към необходимата им медицинска помощ. „Ползвате всичко – пожарни, полиция, облеклата. Ананиев е подсигурил абсолютно всичко финансово, което е необходимо. Лекарства - всякакви видове за всякакви болни. Всичко това трябва да се прави незабавно“, категоричен беше Борисов. Министър-председателят добави също, че е важно българските граждани да бъдат информирани, че ако са били контактни на лица с COVID-19, следва да се самоизолират незабавно.
Министър-председателят Бойко Борисов припомни, че институции като НОИ и МЗ разполагат с хотелски бази и санаториуми из страната, които също могат да се използват за настаняване. По този начин може да се


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 03.11.2020 11:42

    Класически демагог,нямащ равен на себе си не само в Европа,но и на планетата.Той не виновен,че е толкова нагъл.Виновни са българите,които са били и си остават продажно племе."Световната" държава Сев. Македония,нейния народ,днес се радват на спокойствие,което идва от добрите доходи подсигурени от тамошните управници.Ние сме най скъсаната държава в Европа!Тези които я "скъсаха",искат отново да продължат да я управляват,докато я "съдерат".Не сме ли прост народ?

  • 002 Anonimen 03.11.2020 09:35

    Този тип сериозно тряба да бъде изследван за да се установи психическите проблеми ли имат превес или закоравял безскрупулен крадец и престъпник управлява ЕС държава вече 11 г. Сегашната отчайваща и катастрофална ситуация е резултат от неговите еднолични решения и действия

  • 001 Петров 02.11.2020 19:23

    БАЦЕ,ТИ НА КОЯ ЛИНИЯ ЩЕ СИ? ЗНАМ ТЕ ТЕБЕ ЗНАМ НА ЧЕКМЕДЖЕ ЛИНИЯ ЩЕ СИ!! И ОТ ТАЯ КРИЗА КЯР ЩЕ НАПРАВИШ!!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

дева

Днес фокусът ви ще се измести към любовта

Днес фокусът ви ще се измести към любовта, романтиката