Свързани новини

05.04.2019 15:41

БСП: Коалицията ГЕРБ, ДПС и ОП действа и в ЦИК

Видян 1557 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Коалицията ГЕРБ, ДПС и ОП се пренесе и в ЦИК. Това се посочва в позиция на ИБ на НС на БСП.


„Доказателство за това са решенията им за служебно назначаване на Районни избирателни комисии. В познатия им стил, без аргументи и силово, те отстраняват представителите на опозицията от ключови позиции. Резултатите от последните заседания са, че от 31 РИК – 29 са с председател от ГЕРБ. Само за сравнение си струва да припомним, че съотношението на представителите на ГЕРБ и БСП, вътре в самата ЦИК, е 7 към 6", се казва още в позицията.


„Въпреки изискванията за запазване на съотношението между парламентарно представените партии и коалиции, и без да зачита многобройните проведени по закон консултации, ГЕРБ, с помощта на представителите на ДПС и ОП, си осигурява пълен контрол върху Районните избирателни комисии.


Причината за това може да е само една. Затиснати от „Апартаментгейт" и срива в общественото доверие, статуквото търси начин да оцелее чрез контрол и манипулации.


Няма да позволим това да се случи и ще защитаваме правата и демокрацията, в това число пред съда", посочват още от БСП.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Дядо Йоцо гледа 30.06.2019 14:08

    Имам предложение : На изборите за Евродепутати да изберем- 8бр. депутати в полза на БСП за да предизвикаме извънредни парламентарни избори! на извънредните избори да изберем БСП с мнозинство, да не са зависими от други партии в парламента при вземане на решения и важни законопроекти с преоритет, като: -нов гл.прокурор- кадърен и доблестен специалист -нов председател на КПКОНПИ- назначен от Президента - премахване на плоския данъки въвеждане подоходен с освобождаване от данък млади семейства /скл. гр. брак/ и до праг мин заплата -увеличаване-ново преизчисление на пенсиите мин.350.00лв.зависимо от стаж до 5год. оттам според год.положен стаж- диференцирано -до съдебни производства на всички със злоупотреби , корупция и конфликт на интереси - съдии издали присъди или оправдали подсъдими и осъдена България в Страсбург , законопроект за поименна , лична вина!!!! -стриктно спазване законите и конституцията на РБългария от изпълнителна ,законодателна и съдебна власт -в противен случай следствие и съд при нарушаване!!! /може да се мисли в тази посока/ СРОК НА ТОЛЕРАНТНОСТ НА БСП ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ 1/ЕДНА/ ГОДИНА!!!! Ако не се изпъллни -митинги и сваляне от власт ! Нов Парламент!! Мислете , приятели по казуса!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

водолей

Може да откриете, че прекарвате повече време сами

Дали заради разпукващата се пролет или просто е дошъл