Свързани новини

18.06.2019 12:12

БСП: Депутатите от ГЕРБ и ОП са придатък на премиера

Видян 1226 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

ПГ на ОП не уважи поканата на БСП за разговор за размера на партийната субсидия. Никой от патриотите не дойде да дебатира темата. 10 минути зам.-шефът на ПГ на Левицата Драгомир Стойнев и колегите му Георги Свиленски, Румен Гечев и Филип Попов чакаха депутатите на малкия коалиционен партньор и след това направиха изявление пред медиите.


Столетницата има свои предложения за субсидията. От БСП искат и от 3 юни всички партийни пари, които са на депозит да се върнат в бюджета.


Според Драгомир Стойнев нежеланието за водене на дискусия на ОП показва, че „те нямат собствена воля”. „Те са обикновен придатък на министър-председателя”, изтъкна депутатът.


В поведението на ОП левите видяха срамно принизяване на парламентарната пред изпълнителната власт. По думите на Стойнев: „НС се превръща в инструмент за победата на една партия”. Той вижда и „показен разстрел на демокрацията в идеята за 1 лв. партийна субсидия, както и опит за пълно овладяване на местната власт”.


„Правителството определи сума, която прави невъзможен партийния живот”, каза още Стойнев. Така се намалявали шансовете да се чуе опозицията и да представи тя своите алтернативи. По мнението му: "ГЕРБ са на обществена хранилка” и затова за тях 1 лв. субсидия не е проблем. В същото време с намаляване на партийните средства от бюджета „се свива менгемето върху опозицията”, за да няма тя шансове на местните избори.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

водолей