Свързани новини

19.03.2021 13:03

Борисов проведе телефонен разговор с генералния секретар на ЕНП Антонио Лопес

Видян 1309 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов проведе телефонен разговор с генералния секретар на ЕНП Антонио Лопес. По време на него Антонио Лопес пожела успех на Коалицията ГЕРБ-СДС на предстоящите парламентарни избори. Генералният секретар на ЕНП изрази задоволството си от факта, че със своето обединение, ГЕРБ и СДС консолидират десния, проевропейски вот – какъвто призив представители на ЕНП многократно са отправяли. „В нашата коалиция влизат най-голямата дясна и най-старата дясна партия в България. Сътрудничеството ни е повече от успешно. Видя се на европейските, видя се и на местните избори. Очаквам отново да постигнем добър резултат на парламентарния вот. С колегите от СДС сме твърдо убедени, че европейският път пред страната ни няма алтернатива и ще бъдем гарант в следващия парламент за запазването на евроатлантическата ориентация на страната“, посочи Бойко Борисов.


Председателят на ГЕРБ представи пред генералния секретар на ЕНП и акценти от политическата програма на парията за изборите „България следващо поколение“. „Вярваме, че можем да постигнем силен икономически растеж и до 2025 година България да има 100 млрд. евро БВП. Ще инвестираме сериозно в иновациите и образованието. Изпълнихме всичките си ангажименти отпреди 4 години. Ще изпълним програмата си и сега“, подчерта Борисов. В рамките на разговора той информира Антонио Лопес за хода на предизборната кампания у нас, като подчерта, че за разлика от политическите си опоненти – ГЕРБ залага на градивна кампания и на представяне на свършената работа.


Във връзка с продължаващата пендемия в Европа и света, Бойко Борисов изрази увереност, че ЕС и ЕНП ще се справят с тежката ситуация и ще останат единни и солидарни.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Тихомир Томов 19.03.2021 13:57

    Г-н Лопес е впечатлил Боко с перфектно Банкянско наречие ......................

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

дева

Днес фокусът ви ще се измести към любовта

Днес фокусът ви ще се измести към любовта, романтиката