Свързани новини

25.05.2010 11:10

Борисов: Престъпността ни е като спящите клетки на “Ал Кайда”

Видян 1211 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Организираната ни престъпност е като “спящите клетки на “Ал Кайда”. Това каза министър-председателят Бойко Борисов, цитиран от БГНЕС, по повод операция “Наглите” и залавянето на Вальо Бореца.


Познавам добре детайлите по операцията и всичко, което е трябвало да бъде прибрано е там, заяви Борисов в отговор на въпрос дали има още хора, замесени в престъпната схема.
Работим много внимателно и планирано, всички ден в условията на криза се чекират пазарите, как върви еврото и различните икономики. В такива условия никой не управлява, каза премиерът в отговор на въпрос за актуализацията на бюджета. Никой не иска на глас да произнесе, че Европа живее по-добре от начина, по който работи. Пенсионни реформи в цяла Европа трябва да се проведат, което означава, че трябва да се вдигне пенсионната възраст, колкото и непопулярно да е за лидерите, заяви министър-председателят. При тези високи пенсии и тези високи заплати в България, при тази “дупка” в бюджета няма как да не се прибегне до по-строги финансови мерки, заяви още Борисов. Относно изтичането на информация за матурите Борисов коментира, че в историята на страна няма изпит, по който да не е изтекла информация за темата досега. Проверката на службите по тази тема вече е към своя, допълни Борисов и заяви, че “брънките от веригата излизат”. В България тайна много трудно се пази, заяви премиерът в отговор на въпрос дали има мафия в образованието, като допълни, че думите “мафия” и “октопод” са много силни. Като немарливост Борисов определи изтичането на темата за матурата.
Откриването на паметник на Иван Вазов в Италия ще остане в историята. Визитата в Италия бе успешна - с много ползотворни срещи и високи оценки, с тези думи премиерът коментира посещението си в Рим и Ватикана. Борисов добави, че с италианския премиер Силвио Берлускони са обсъдили присъединяването на страната към Шенген, енергийните проекти, както и общи туристически пакети. Борисов заяви, че не отделя внимание на “гафовете”, които станаха по време на посещението му в Италия и объркването с македонския премиер не е помрачило визитата му.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

скорпион