Свързани новини

06.06.2021 08:44

Борисов е опасен. Стратегията му е ''след мен и потоп": Христо Иванов

Видян 3801 пъти | Коментари 6
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Бойко Борисов е най-големият източник на нестабилност в България заради стратегията му „След мен и потоп“, обяви съпредседателят на „Демократична България“ Христо Иванов пред „Дарик“ радио.

„Има много негативни сценарии след изборите. Но един от тях е този, в който спасяването на редник Райън - корупционния играч Борисов, се превръща в централна политическа сюжетна линия. И цялата република бъде заложена на неговото оцеляване“, коментира Иванов в предаването „Седмицата“.

Според него още от предния парламент ГЕРБ очевидно се готвят да атакуват изборите.

"Те вече вероятно си подготвят пресконференцията, че този резултат, „който не ни харесва“, е резултат на нелегитимни избори. Това е част от стратегията на Борисов: „След мен и потоп“, неговото лично оцеляване. Той е най-големият източник на нестабилност в България“, добави Иванов.

Според него в момента ГЕРБ се готвят да имат 65 депутата в следващия парламент и с напредване на времето и „излизането на скелети от гардероба“ тази оценка ще става още по-консервативна и резултатите няма да се харесват.

„Единственият начин да се закрепят на политическата сцена като някакъв фактор, който е в състояние да


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 006 Калин 07.06.2021 19:26

    Да не се забравя, че Христо Иванов беше министър на Борисов, това няма да му го простят хората, желаещи промяна!

  • 005 Мартин 07.06.2021 16:45

    Добре, съгласен съм, че Борисов е опасен. Обаче каква е алтернативата му? Момчето за всичко на олигарха Иво Прокопиев - Христо Иванов ли? Хайде стига, та това е направо срамота - син на комунистка ще ни поучава!

  • 004 Anonimen 06.06.2021 22:34

    Защо човекът внедрил разбойника и бандит Борисов в политиката е все още в НС на БСП и как се е облагодетелствал от това?

  • 003 Anonimen 06.06.2021 14:49

    До 002 Борис Марков:- пич ти си тъпоглава българска овца последна партида ! Такива полуекземпляри, полухомосапиенс като теб са бомбата за унищожаването на българската нация като интелект, такива същества манипулира най-лесно единствено само тъпата пожарникарска тиква от Банкя ! Срамно за всяка нация е да развъжда такива малоумни същества като 002 !

  • 002 От Фейсбук профила на Борис Марков 06.06.2021 12:33

    Когато всички медии на Прокопиев са „на амбразурата” за Васил Божков от 3 години, когато никой от ръководството на Дабълите не е подавал какъвто и да е сигнал за Васил Божков и когато финансиране от Васил Божков е достигало кампанията на определени политици от „Да, България“, освен всичко друго, санкциите на САЩ са звучен шамар, и за Христо Иванов, и за Атанас Атанасов, и за цялото прокопиево войнство. Срамно е да се опитвате да го представяте за ваш успех, а и е наивно слаба теза.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

водолей