Свързани новини

01.05.2020 14:35

Без маски на открито

Видян 2657 пъти | Коментари 5
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Отменя се задължителното носене на маски или други предпазни средства на открити обществени места


Днес, 1 май, след среща между министър-председателя и членове на правителството с Националния оперативен щаб, в рамките на която бяха дискутирани противоепидемичните мерки във връзка с разпространението на COVID-19, здравният министър Кирил Ананиев издаде заповед, с която отменя задължителното носене на маски и други предпазни средства на открити обществени места.


В заповедта се посочва „Всички лица, които се намират на открити обществени места ( в т.ч. паркове, улици, автобусни спирки) са длъжни да спазват изискването за социална дистанция и всички противоепидемични мерки, като при необходимост от контакт с други лица да носят предпазна маска или друго средство, покриващо носа и устата“, съобщиха от Министерство на здравеопазването.


 




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 005 Anonimen 03.05.2020 11:27

    Тази неадекватна вечна номенклатура е емблема на управлението на БМБ и бандата около него

  • 004 Anonimen 01.05.2020 22:58

    Така е като никой от управляващите не работи това, за което е учил. Колко е научил друг въпрос

  • 003 И героите на Твентин Карантино са депресирани без пропуск: 01.05.2020 20:13

    "Все тая, той нямаше пропуск за карантината!" (Твентин Карантино) https://www.facebook.com/orlovanatalya/videos/3302182686473253/?t=60

  • 002 Помнещ отпреди цели 15 дни: 01.05.2020 19:35

    Помнещ отпреди цели 15 дни: На Велики Четвъртък Бойко Борисов: „За тези, които излизат от градовете без основателна причина, на тяхната съвест ще тежи, ако заразят близките си. Днес рекорд в Щатите – хиляди умрели души. Във Франция – същото. Да не започнем да отчитаме 100-200 умрели българи. Не съм пъдарин, говоря на хора. Те не са избягали от мен и карантината, ще си заразят родителите. След това като стане да използват хладилните камери не за месо, а за съхранение на трупове или площадките, на които се пързалят децата, да станат морги.“

  • 001 Явор Дачков 01.05.2020 17:46

    От голямото пътуване за Великденските празници минаха точно 14 дни. То започна на 17 април и даде повод на ген. Мутафчийски да кълне като онези жени на пл. “Св. Неделя” след като им откажеш да ти гледат на ръка. Даде повод и на много хора тук да обиждат пътуващите (както преди това бълваха вулгарности по вярващите) и да се нахвърлят с болшевишка омраза към тях, само защото са усетили, че свободата е по-вкусна от шубето. “Ковид над кукувичето гнездо”. Отдавна спрях да следя ежедневните рапорти за заразени и починали, както преди това не следях ежедневните новини за катастрофи, “войната на пътя” и битовите престъпления (помните ли, че имаше и такъв тормоз преди вируса), но все щеше да се чуе, ако бе настъпил мор, както го предвиждаше Борисов, гледайки в обръснатата глава на Мутафчийски като кристалната топка на гадач (реплика на предишния му работодател, царя). Няма мор, няма и чума. Хората, които тръгнаха и пак ще тръгнат го направиха, защото не усещат заплаха. Техните инстинкти за здраве, живот и свобода не са за подценяване, както и инстинкта на Борисов за власт. Добре ще е утре в 7.30 сутринта Бойко Борисов да каже на Мутафчийски да се извини в 8 на редовния си нарцистичен сеанс и да вземе да му премести брифингите в 3.40 сабахлем, за да не го реже отведнъж. Добре е и всички с трезва глава във ФБ да простим тук истериите на наши приятели, грозните думи, заплахите и глупостите, които изписаха по този повод. Всеки дава фира, а и всички се лекуваме по малко тук. Освен, че се нараняваме. Ако поне това научим от този скромен короназнак ще сме по-подготвени за големите изпитания, на които ковид-19 май е само увертюра.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

везни

Днес темите ще са свурзани най-вече с личния ви живот

Днес темите ще са свурзани най-вече с личния ви живот,