На шестия ден от изчезването на 12-годишния Александър Цветанов от Перник стана ясно, че разследващите са призовали майка му на разпит

Свързани новини

17.11.2022 16:13

Бащата на Сашко от Перник мина детектор на лъжата

Видян 1243 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Разследващите са призовали майката на изчезналия Сашко от Перник на разпит, съобщи bTV. Радостина Цветанова живее във Великобритания, заминала е през август 2020 г. и оттогава не се е прибирала. Майката на Сашко, който е в неизвестност вече 7 дни, е призована на разпит като свидетел.


Репортер на медията е успял да се свърже с нея по телефона, но тя е отказала всякакъв коментар и прекъснала разговора.


"Заявила е, че ще се прибере на по-късен етап. Не е казала конкретна дата, но има срок. В случай че не се яви, ние разполагаме с възможност да я разпитаме там, където се намира", обясни Албена Стоилова от Окръжна прокуратура в Перник.


Междувременно бащата вече допуска, че Сашко е отвлечен: "Нямаме никакво време и трябва да намерим детето, някой го държи и трябва да го пусне. Разбирате ли, вече ще се побъркам и не знам на кой свят съм", заяви бащата Александър Цветанов. Той също така е бил подложен на детектор на лъжата, като от прокуратурата съобщават, че не са засечени отклонения.
Издирването на детето продължава, но все по-малко хора участват. Вчера сутринта стана ясно, че доброволците прекратяват  масовото търсене, обезсърчени от множеството фалшиви сигнали. „Докато няма солидна следа, а не насоки от врачки, няма да се включваме”, обясниха доброволци.


От полицията в Перник съобщиха, че започват търсене по "специфични места", които няма да оповестяват. Полицаи, доброволци и близки обикалят не само Перник и горите около града, но и квартали на София, а също и в Радомир.


В издирването на момчето са включени кучета, хеликоптер и термокамери. От полицията проверяват всеки постъпил сигнал, но следи от детето няма.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

лъв