Междувременно доброволци са недоволни от това как протича търсенето и подозират, че получават грешни сигнали от бащата на изгубеното дете

Свързани новини

17.11.2022 12:12

Доброволците спират мащабната си акция по издирванто на Сашко

Видян 584 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Спира мащабното претърсване на изчезналия Александър. Акцията на полицията продължава, но повече няма да бъдат организирани огромен брой доброволци по различни маршрути. Това каза Станислав Фердов, председател на БСС, който организира акции по изидриването на изчезналия Александър, предаде Нова тв.

Полицията все още не е попаднала на следа от момчето. Детето изчезна на 11 ноември в гористата местност над Профилакториума в миньорския град.

Вече няколко денонощия полиция, доброволци, планински спасители и кучета търсят детето, което е с тежка форма на аутизъм. В издирването се включиха и мотористи. Продължават и обиколките с хеликоптер над Перник.

Междувременно доброволци са недоволни от това как протича търсенето и подозират, че получават грешни сигнали от бащата на изгубеното дете. „Искаме някой да каже къде да продължи издирването, а не да се пращат две коли да обикалят безсмислено. Лутаме се по гори и паланки. Всички имат подозрения. Версиите са много, включително, че бащата го укрива или, че е отвлечен от майката”, сподели Румен Стефанов, който се включи в издирването на детето като доброволец.

„Не мога да бъда абсолютно сигурен, но познавайки Алекс, не допускам, че той просто ей така би се загубил в гората. Чувството ми като баща е, че той е държан някъде против неговата воля”, подозира бащата на изгубеното момче Александър Цветанов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

козирог