Свързани новини

09.08.2021 19:33

Барбадос не е вписал П. Илиев като свой консул, само 4 са му в ЕС

Видян 3891 пъти | Коментари 4
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Името на Петър Илиев не фигурира като почетен консул на Барбадос в официалните масиви на страната. Явно и Барбадос не знае, че има почетен консул у нас.

Това може да бъде установено с бърза справка в сайта на министерството на външните работи и чуждестранната търговия на Барбадос, съобщава frognews.bg.

Оттам става ясно, че в Европа страната има само четирима почетни консули. Те са разположени в Австрия, Германия, Франция и Швеция.

Справка в сайта на българското външно министерство показва, че името на Илиев все пак фигурира като почетен консул на Барбадос в Република България.

Защо островната държава, част от островната група Малки Антили, не знае, че има почетен консул у нас и той се казва Петър Илиев, остава неясно.

„Аз съм почетен консул на Барбадос от много години и не е офшорна зона. Понастоящем тя не е в никакъв списък на държави, които са данъчен рай. В моята практика, която е доста солидна, не съм видял в българския Търговки регистър фирма, която да има акционер или собственик фирма, регистрирана в Барбадос“, обясни по-рано днес в сутрешния блок на Нова телевизия номинираният за министър на вътрешните работи.

По думите му нямало нищо смущаващо в това, че той е почетен консул на офшорната дестинация Барбадос в България. Това негово занимание беше критикувано от заместник-председателя на парламента Татяна Дончева от „Изправи се.БГ! Ние идваме!“ преди дни. Тя беше поставила въпроса чии интереси – на Барбадос или България – ще защитава българският вътрешен министър, ако бъде одобрен от парламента.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 Anonimen 10.08.2021 12:45

    НЕЩО МНОГО СЕРИОЗНО СТЕ СЕ ОБЪРКАЛА В ПОЛИТИКАТА, ТОВА НЕ Е ЗАНИМАНИЕ ЗА ВСЕКИ ...

  • 003 ЕЛЕКТPА 10.08.2021 11:49

    Чудя се на акъла на Славчо, защо му е тази власт след като, Импексовите комуняци, и мутрите на Ян Хаджигевкян, Ян Бибиткян, Сестра Галева и старата мома Дончева, и комунетата от Дай България Гно. ма и Купона, не му дават да си избере дори министрите, докато Каунското служебно правителство, вече уреди децата си на тлъсти държавни ясли, като Премиера Янев например. Дефакто Кауна Радев му назначи всички бордове и дори гл. Секретар на МВР, Кауна и неговите хора ще крадат, а Слави ще обира негативите...

  • 002 Тихомир Томов 09.08.2021 20:52

    Той е техен таен консул . Работи за задкулисието на острова ............

  • 001 Anonimen 09.08.2021 20:03

    Да се смееш ли,да плачеш ли вече,не знам...То не бяха шнорхели,плавници,измислени докторантури,сега и измислен Барбадос...Горката ни мила Родина...

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

стрелец

Докато се занимавате с финансови въпроси

Докато се занимавате с финансови въпроси и грижи за