Свързани новини

15.12.2016 17:20

България почва на чисто през 2017 г.

Видян 3529 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


19' позна м.г., че 2016 г. ще бъде година на големи сътресения заради комбинацията на нумерологичния й знак 9 и китайския - огнената маймуна. Затова пък 2017 г. е на ново начало. Тя ще мине под знака на Единицата. Тя е на успех, на нови възможности и свеж старт, само че едно от посланията, които носи е: "Тежка е царската корона". Нищо не се дава лесно, нищо не се получава просто. Хармонично през 2017 г. се вписва и китайският й символ - Петелът, който залага на амбициите, борбата, постиженията - ако използваме фраза от песен: "Късметът е награда за смелост".



Именно петел е лидерът на БСП Корнелия Нинова, която може да има шанс, защото в годината на нейния знак едно от нещата, които той дава на своите "деца" е повишението. Но от другата страна, нумерологично, след изпълнената с успех Осмица, тя влиза в Деветка - това е число на емоционални сътресения.



Друго трудно число се пада на Бойко Борисов. Той е под знака на Двойката през 2017 г. Тя е символ на раздялата - с хора, с неща, с позиции. Вибрациите й трябва да са започнали за него още от октомври. Защото именно той бе месецът му двойка в 2016 г. И в ден под знака на най-трудното число 4 - 2 октомври, издигна Цецка Цачева за президент, което му струваше падане на правителството. Под знака на Двойката догодина са още Слави Трифонов, комуто явно не е дадено точно догодина да прави успешни проекти, включително политически, дори да има временни успехи. Неблагоприятното число 2 властва през 2017 г. и над Лили Иванова.



Новоизбраният президент Румен Радев ще има година, чието мото е: "Нищо не е такова, каквото изглежда". След тази година на любов и привлекателност Шестица, Седмицата не му е никак лесна. Тя показва разликата между желаното и действителното. Януари му е добър, а датата 23, на която поема мандата на президента за него е 4 - сложно число, но поставящо добри основи за бъдещето.



Най-добре е да назначи служебен кабинет на  25 януари. Роденото на този ден е под знака на най-късметлийското число Осмица и правителството ще бъде успешно под девиза: "Почукай и ще ти се отвори". Което ще бъде добре за всички нас след тоталния хаос, в който е страната през последните месеци.
Хубава година очаква кмета на София Йорданка Фандъкова, която влиза в цяла година 8 - най-добрата от 9-те в нумерологичния цикъл.
Няма да бъде лишен от късмет и Димитър Бербатов, който след трудната 2016 г. под знака на Четворката, която му е и лично число, влиза в година Петица, а при това е и Петел по китайския хороскоп. Тя е на успех в бизнеса, на пътувания и реализации - вероятно той ще увенчае своята кариера с финал в чужд клуб, където ще се представи и ще се чувства добре, пък и парите няма да са лоши.





Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

везни