Меджидиев каза още, че инициативата на България вече е подкрепена от полския министър на здравеопазването, но освен това, през последните дни още 6-7 държави членки на ЕС са се присъединили. Не спомена обаче кои са държавите.

Свързани новини

08.03.2023 18:00

България: Анулиране на договора с Pfizer

Видян 660 пъти | Коментари 2
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„България и други страни от ЕС ще настояват пред ЕК за прекратяване на договора с Pfizer за доставка на К19 ваксини”, заяви служебният здравен министър Асен Меджидиев.


"Другият вариант е да се спазват желанията на държавите членки за необходими количества, които да бъдат конкретно заявявани от определена държава, за количествата които им е необходимо, за конкретен срок и плащането да се извършва след направената заявка", уточни той.


Меджидиев каза още, че инициативата на България вече е подкрепена от полския министър на здравеопазването, но освен това, през последните дни още 6-7 държави членки на ЕС са се присъединили. Не спомена обаче кои са държавите.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 09.03.2023 00:56

    той кирчо не е малоумен, малоумни са тези, дето тичат да си слагат отровните боклуци, а кирето е само един от цяла банда платени ваксинатори убийци, които продължават необезпокоявани да се вихрят по визора за телеТА-телеВИЗОР. кирчо е потърпевш, но не го знае, една от дъщерите му е с диабет, придобит от детските ваксини

  • 001 съвременни еничари 08.03.2023 21:08

    Малоумният Кирчо, който забрави предизборните си обещания и започна евроатлантически да мачка народа със зелен сертификат още в първия си премиерски ден кога ще получи възмездие и справедливо наказание?

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

лъв