Администрацията на американския президент Джо Байдън "не разбира" руснаците, ако очаква икономическите санкции и загубите на фронта да намалят подкрепата за президента Владимир Путин, заяви унгарският министър-председател Виктор Орбан.

Свързани новини

30.08.2023 18:00

Байдън не разбира руснаците: Орбан

Видян 890 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Администрацията на американския президент Джо Байдън "не разбира" руснаците, ако очаква икономическите санкции и загубите на фронта да намалят подкрепата за президента Владимир Путин, заяви унгарският министър-председател Виктор Орбан.

Фокусът на западната политика е върху това "как да се осигури повече свобода на хората", докато за руснаците основен приоритет е националното единство, заяви Орбан пред американския журналист Такър Карлсън в интервю, публикувано в X (бивш Twitter) в сряда.

"Това създава един вид военен подход [от страна на Русия]... винаги върху сигурността, безопасността, буферната зона, геополитическите подходи", обясни унгарският премиер, като заяви, че това отношение е "легитимно" предвид историята на Русия.

"Те не разбират правилно руснаците", каза Орбан за ръководството на САЩ. "Това е трудно нещо, особено когато между теб и Русия има океан".


Не можем да ги победим [с настоящата стратегия]. Това е невъзможно. Те няма да убият лидера си, никога няма да се откажат, ще запазят заедно страната и ще я защитават.

Карлън попита Орбан какво може да се случи с Русия и нейния ядрен арсенал, ако Западът успее да "убие" Путин. Унгарският премиер отговори, че хората са забравили, че когато Путин първоначално пое властта от Борис Елцин през 2000 г., най-големият страх на Запад беше, че той ще се окаже слаб и ще настъпи анархия. Ако свалянето на руския президент наистина е цел на Вашингтон, това е "грешка" и "повече от опасно", добави Орбан.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

риби

Не позволявайте да ви налагат темпо на работа

Не позволявайте да ви налагат темпо на работа, което