Свързани новини

28.06.2009 11:41

Б. Борисов: Готов съм за ангажиментите си към държавата и обществото

Видян 1251 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Неформалният лидер на ГЕРБ и столичен кмет Бойко Борисов се надява след изборите да бъде възстановен от операцията си. По време на кратко посещение в Търговище той съобщи, че след вота на пети юли ще бъде във върхова форма и ще бъде отново готов за работа, предаде БГНЕС.


„Четири години докато аз работих, те почиваха. Сега аз си починах и съм готов след това да си поема ангажиментите към държавата и обществото”, каза Борисов. В отговор на журналистически въпрос, относно твърденията преди дни на Румен Овчаров, че през последните четири години са направени добри стъпки в икономиката и което и да е правителство да дойде ще работи спокойно, Борисов обясни, че близките на управляващите в различните структури – Булгартабак, информационно обслужване и т.н. взимат по 8-10 хил. лв. заплата. „За ваше сведение аз взимам 1200 лв. Така че Румен Овчаров като каже добър ден, спокойно си пуснете лампите, значи вече е нощ и то дълбока нощ” – коментира Борисов.
Относно твърденията, че БСП и ДПС не са коалиция Борисов коментира: „Особено, бих казал, съм отвратен от тези лица, които първо се опитаха да излъжат народа, че Нова Зора е пуснала клиповете, а сега вече се подписаха под този клип с брадвата”. „Те са едни лъжци, едни измамници и цялата им кампания е направена на базата на измамата”, заяви Борисов и допълни: "Откраднаха милиони и аз им обещавам, че тези милиони, които изкараха, ще им ги изкарам през носа.”
Според кмета на столицата БСП хвърля милиони в черен ПР. „Плугчиева излиза снощи по телевизията и казва, че водили позитивна кампания. С брадвата, където сечете на всеки половин час по телевизията срещу мен, това ли ти е позитивната кампания”, запита Борисов.
През последните дни политически сили твърдят, че в североизточна България е задействан сценарии с прехвърляне на гласове да се спечелят всичките мандати. По този въпрос Борисов отсече: ”Това са измамници. Те за това направиха закон. Да вкарат Галеви в парламента, да ни откраднат победата, да подменят вота. Те честно не могат да победят. Те се виждат, колко са жалки”. Борисов припомни за спрените 130 млн. от ЕС. „Я си ги представете тук в Търговище 130 млн. за да видите какво ви управлява в момента”, каза лидерът на ГЕРБ. Според него управляващите няма с какво да се похвалят. „Не бива да им се подценява мръсотията. Мисля, че Доган ще им прелее в доста областни градове. Иначе колкото и да лъжат аз виждам подема в хората”, уточни Борисов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

риби