Свързани новини

21.04.2021 10:44

Аз за Нинова мра да стои: Борисов

Видян 3589 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Аз за нея мра да стои”, заяви премиерът в оставка Бойко Борисов по адрес на соцлидера Корнелия Нинова.  От думите му се разбира, че за него няма по-удобен лидер на опозицията, което е разбираемо, след като под нейно ръководство на последните избори се стигна до възможно най-ниският резултат за БСП за 75 г..  Освен това Левицата гласува заедно с ГЕРБ в НС когато има икономическа изгода, както например е темата с екостикерите за 300 млн. лв..


Напомняме, че ден по-рано лидерът на БСП обяви, че Борисов помолил Сергей Станишев „да я махне задкулисно от парламентарната трибуна”.


„Нинова каза, че аз задкулисно със Станишев съм я сменил. Аз за нея мра да стои. Освен това, думите ми бяха от трибуната на парламента. Обърнах се към Станишев и казах: „Тия ми ги праща“. Една по една ми ги прати. Ту Мая, ту Корнелия. Вие забравихте ли? Да не се плашат, макар че аз щях да се плаша на мястото на Слави Трифонов, защото ако не ти поставят никакви условия, това значи, че ти готвят капан“, коментира Борисов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.