Свързани новини

30.03.2015 10:03

Астрологът Преображенски: Тревоги от петък, събота – най-лоша

Видян 1370 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Под влиянието на няколко хармонични аспекта, първите дни от седмицата ще са изпълнени с приятни емоции. В петък обаче състоянието на биосферата ще започне да се влошава и събота ще е най-лошият ден.


Тогава хората, които имат планети в 16 градуса в знак Овен, Рак, Везни и Козирог, трябва да са много внимателни, защото са възможни аварии и нещастни случаи, предупреждава астрологът Михаил Преображенски. Той е публикувал диаграма в сайта си pro-gnosis.ru, цитиран от "Флагман", от която се вижда, че най-благоприятният ден ще е четвъртък.


Венера и Плутон образуват хармоничен аспект днес. В същото време обаче комбинацията Уран-Плутон може да ви развали настроението. Ефектът от нея бавно ще намалява, а така също и агресията, напрежението и ще се възстанови доверието в отношенията между управляващите и социалните партньори, прогнозира руският феномен.


Тригонът на Венера и Плутон в началото на седмицата ще се отрази благоприятно на финансовото ни състояние. Заради този аспект, периодът е добър за инвестиции и за крупни покупки.


Във вторник вероятно ще започне да се чувства влиянието на два хармонични аспекта, които ще са точни в четвъртък. Единият е между Меркурий и Сатурн, които спомагат за подобряване на отношенията между работници и работодатели, за спокойствие и по-добро общуване. Юпитер и Слънцето пък ще ни вдъхновят да творим. До четвъртък ще се повиши творческият заряд. Може тогава да се приемат и важни закони, добавя Преображенски.


В събота обаче заради квадрата на Слънцето с Плутон и съвпада с Уран, няма да се чувстваме добре. Възможни са конфликти, аварии, нещастни случаи. Представителите на Овен, Рак, Везни и Козирог трябва да са най-внимателни. Да не се предприемат пътувания, съветва Михаил Преображенски.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

рак