Свързани новини

23.03.2015 08:08

Астрологът Преображенски: Лоша седмица на конфликти

Видян 1582 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Квадратът Уран-Плутон може да ни причини доста неприятности през следващите две седмици. Негативното влияние на напрегнатия аспект ще е най-вече в сферата на кредитните отношения и в банковия сектор.


Не е изключено да станем свидетели в близките дни на силови акции, на остри конфликти, на финансови манипулации и дори на държавен преврат в страна с некомпетентни или слаби ръководители, прогнозира руският астролог Михаил Преображенски. От диаграмата за състоянието на биосферата през тези седем дни, която той публикува в сайта си pro-gnosis.ru, цитиран от "Флагман", става ясно, че в началото на седмицата ще преобладават приятните емоции, а най-неприятният ден ще е събота.


В понеделник ще сме под влияние на благоприятния аспект – Меркурий – Плутон и ще се чувстваме спокойни. Във вторник пък общуването ще стане по-приятно заради Венера и Нептун, а в сряда и четвъртък тригонът на Слънцето със Сатурн ще ни направи по-инициативни и ще ни даде шанс да се разберем със служители от различни административни нива. В дните от петък до неделя обаче състоянието на биосферата рязко ще се влоши, прогнозира руският феномен.


„Луната ще влияе на емоционалното равновесие. Неблагоприятно ще ни влияе в събота и напрегнатата комбинация между нея, Венера и Юпитер. Тогава не мислете за купуването на скъпи стоки и имоти, за романтични срещи и за пътуване“, добавя Преображенски.


 


НЕБЛАГОПРИЯТНИ ДНИ


 


Понеделник, събота – за Телец, Лъв, Скорпион и Водолей.


Сряда, четвъртък – за Близнаци, Дева, Стрелец и Риби.


Петък, събота – за Овен, Рак, Везни и Козирог.


 


БЛАГОПРИЯТНИ ДНИ


Понеделник, вторник – за Рак, Дева, Козирог и Риби.


Вторник – за Телец и Скорпион.


Сряда, четвъртък – за Овен, Лъв, Везни и Водолей.


Петък, събота – за Дева и Риби.


Неделя вечер – за Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.