Свързани новини

08.01.2020 11:16

Аятолах Хаменей: САЩ получи шамар в лицето, не е достатъчен

Видян 2095 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна



Върховният лидер на Иран аятола Али Хаменей днес обяви, че е дал на врага си Америка „шамар в лицето“, след като удари две иракски бази, съдържащи американски войски с поток от балистични ракети, предаде Dailymail.

Мюсюлманският духовник се обърна към нацията в Техеран и намекна за още атаки, казвайки, че снощното военно отмъщение за убийството на върховния му генерал Касем Солеймани все още не е „достатъчно“ отмъщение.

 „Снощи ги плеснахме по лицето. Когато става дума за конфронтация, военните действия от този вид не са достатъчни. Корумпираното присъствие на САЩ трябва да приключи “ заяви Аятола Хаменей.

Докато неговите привърженици скандираха „Смърт за Америка“, много от тях през сълзи, Хаменей похвали Солеймани, като го нарече „велик, смел войн“ и „скъп приятел за нас“.

Освен това той обвини САЩ, че се опитват да отстранят военната групировка на Иран Хизбула в Ливан в стремежа си да помогне на Израел.

Доналд Тръмп заяви, че няма жертви в САЩ - но иранската държавна телевизия заяви, че най-малко 80 „американски терористи“ са убити при атаки, включващи 15 ракети, изстреляни от Техеран.

Той също така заяви, че американските хеликоптери и военна техника са "сериозно повредени", добавяйки, че Иранската революционна гвардия има 100 други цели в региона в своите забележителности, ако Вашингтон отстъпи.
 


 


Виж видео ТУК!



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 08.01.2020 14:14

    "Върховният лидер на Иран аятола Али Хаменей днес обяви, че е дал на врага си Америка „шамар в лицето“, след като удари две иракски бази, съдържащи американски войски с поток от балистични ракети, предаде Dailymail." Това е шибан превод на гугъл. Не ви ли е срам?

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

везни

Днес темите ще са свурзани най-вече с личния ви живот

Днес темите ще са свурзани най-вече с личния ви живот,