Свързани новини

16.06.2021 14:50

420 000 лв. годишно за Стъки от старата власт: Кутев

Видян 21329 пъти | Коментари 7
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Видният протестът Станислав Недков-Стъки е получавал по 420 000 лева годишно от старата власт, разкри служебното правителство. Той е получавал тези суми в продължение на четири години, в разрез със законите у нас, обяви говорителят на служебното правителство Антон Кутев. Спортният клуб на председателят на ММА федерацията Стъки е бил финансиран по програмата за неправителствени организации. В рамките на трите години, в които функционира тази програма Стъки е получил над 1 милион лева.
Вземал е по 200 хиляди лева годишно за финансиране на спортния клуб, а накрая взема и 220 хиляди вече като неправителствена организация, от които 120 хиляди само през тази година. Значи, като направим сметка, че над 1 милион лева е било финансирането, което Стъки, така наречения – не го познавам, е получил, може да разберете, защо протестира пред Президентството, а не пред Министерството на спорта. Очевидно е добре платен, поне аз така виждам и разчитам тези сигнали, които получавам оттук.“, сподели Кутев на брифинг с медиите.


Кристиян Георгиев



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 007 Anonimen 19.06.2021 18:42

    жена му нали беше ДЕПУТАТКА от ГЕРБ,та са се облажили подобаващо с милиончето.......колко са невинни самоно живеят в разкош....

  • 006 Иван 17.06.2021 11:52

    Много е простичко - трябва един закон да се създаде : Всички който има имот/автомобил/хотел/завод и т.н. над определена сума (примерно над 200к лв.) да декларира откъде и как го придобил, произход на доходите. Ако не може да докаже - конфискация и на публичен търг. Над 50% от хората не могът да докажат доходите от къде са ... особено държавните служители с имоти и нови автомобили.

  • 005 Петър 17.06.2021 11:43

    За толкова парички и аз ще протестирам по 8 часа на ден. 35к месечна заплата не е зле.

  • 004 Anonimen 17.06.2021 11:31

    За неправомерно прибрани пари в държавите от ЕС, тези пари се връщат, сега този шебек да връща парите ! Да се направят нови закони от човеци, не от шебеци като ГЕРБ и всичко което е прибирало пари против законите да връща, само така ще станем богата държава, милиарди са откраднати за 32 г. червена демокрация, тези милиарди ще ни направят просперираща държава в която ще се надпреварват чужди фирми да инвестират ! Хората на Запад мислят като гласуват, не гласуват за обещания, а гласуват за честни и отговорни личности, ако ги измамят веднага излизат на площада и ги сменят от стола отиват в затвора крадливите политици ! На всеки осъден му се изземат имотите и парите в полза на държавата, затова и се краде много по-малко и се просперира ! Шайката ГЕРБ в затвора "барабар" с такива мутри с кухи тикви като този шебек Стъки !

  • 003 Anonimen 16.06.2021 17:30

    Нещо не мяза на млад, май мангалското му е по-вече от нейното.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

дева

Днес фокусът ви ще се измести към любовта

Днес фокусът ви ще се измести към любовта, романтиката