Категорично си отива и спортният министър Илиев, което е напълно логично при грандиозния корупционен скандал в ММС, стигнал до съда в едно правителство и в едно мнозинство, които са обявиха за антикорупционни.

Свързани новини

01.02.2024 14:05

3-ма министри си тръгват, още 1 е под въпрос при ротацията

Видян 2124 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

3-ма или четирима министри си тръгват при ротацията, докладва за 19 минути източник от върховете на Сглобката, в която в момента текат усилени преговори по темата. Освен здравния Хинков, който сам обяви най-официално, че не ще повече поста, не са изненада и другите аутсайдери.

Ще бъде сменен агроминистърът Вътев, който не се справя с никой от проблемите в бранша, а създава нови. Човекът седна в креслото може би с надеждата да спаси своя бизнес, а може би, за да помогне на сектора, но не се справя нито с вноса по втория начин от Украйна, нито с Капитан Андреево, където пред погледа на Киро и Асен, които уж много се гордееха с единственото постижение на миналото си правителство, старите играчи си се върнаха, нито с контрабандата на храни, нито с качеството, нито със субсидирането на българските производители и промяната му с цел за насърчаване на умиращите, а иначе най-традиционни за нас отрасли като зеленчукопроизводството и овощарството.

Категорично си отива и спортният министър Илиев, което е напълно логично при грандиозния корупционен скандал в ММС, стигнал до съда в едно правителство и в едно мнозинство, които са обявиха за антикорупционни.

90% е навън от кабинета и икономическият министър Богданов, който не успя да овладее силно намаления си ресор, от който бяха изключени и голямата програма Конкурентоспособност, и държавната банка, и всички трудни направления, а той пак не може да се справи с работата.

Ще има ли знакови фигури от ГЕРБ за министри след ротацията и какво готвят неприятелите на тази партия през март - ще разкажем в следващите дни.


Радостина Тонева


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

стрелец