25-годишен българин почина в цех за обработка на месо в Белгия. Това съобщи БТА, позовавайки се на местни медии.
В цеха е направена проверка от Инспекцията по труда. Експертите установили, че вероятната причина за смъртта на мъжа е задушаване.
Предполага се, че в помещението, където е работил, е бил изпуснат азот и това е намалило количеството кислород.
Трагичният инцидент е станал в петък недалеч от Гент в помещение за бързо замразяване на месо. Властите проверяват дали са били спазени изискванията за безопасна работна среда.
19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.
Толерира се използването на кирилица.
Няма коментари към тази новина !
Учените вече са открили следи от ...
бТВ Синема 05 май 21:00ч.
Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс
- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?
– Никаква, след 30 секунди всичко е готово.