На редовното общо събрание на сдружение "Менса България“ днес бе представен отчет за дейността, от който стана ясно, че новата инициатива МЕНСА Podcast, както  и развитието на детския и младежкия формат на Менса, печелят все повече привърженици и аудитория.

Свързани новини

01.04.2024 11:44

2300 доказано умни българи

Видян 344 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

На редовното общо събрание на сдружение "Менса България“ днес бе представен отчет за дейността, от който стана ясно, че новата инициатива МЕНСА Podcast, както  и развитието на детския и младежкия формат на Менса, печелят все повече привърженици и аудитория.

„Менса България" е отбелязала и ръст в редовните за тази година членове, като те наброяват 265 души, а част от общата статистика показва, че членовете на сдружението наброяват над 2300 члена за 30 годишната история на сдружението у нас.

През изминалата година сдружението е провело тестове на 538 души у нас, като успешно издържалите го наши сънародници са 181.

„Менса България" запазва и подобрява традицията си да е в постоянен контакт със своите членове у нас и в чужбина, като се допитва до тяхното мнение по важните за нея въпроси, като финансиране на инициативите на сдружението, годишни срещи, сфери на работа, хобита, интереси и други.

Тази година наградата „Росица Алексиева“, посветена на първия председател на сдружението в България, бе връчена на Заместник-председателя на „Менса България“  -  Милена Арав.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.