Свързани новини

09.08.2016 09:43

100 танка и 400 бронетранспортьора разполага сирийската армия в Алепо

Видян 1225 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В опит да спре натрупаната инерция на ислямистите в Алепо, Сирийската арабска армия е мобилизирала стотици бронирани единици техника за подсилване на защитата на града, предава Фокус. Според запознати източници в Югозападен Алепо са изпратени 100 танка и 400 бронетранспортьора.


Въпреки това „Джаиш ал Фатах“ (организация обединяваща повечето опозиционни групировки, б.р.) все още разполага с високо-ефективни бойни сили, наброяващи до 10 хил. души.


„Джаиш ал Фатах“ също така е развила собствени настъпателни формирования, съпоставими с елитните части на сирийската армия, въпреки че за формированието е известно много малко.


Бойците от него носят маски и незабавно се изтеглят и биват заместени от фронтовата линия, след като превземат пункт, съобщи военен източник.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.