Докато много негови колеги обитават апартаментчета в зле построеното и отдавна протекло блокче на ул. Славовица срещу призрачната Мотописта, той се шири със съпругата  на 173 кв.м. И то не къде да е. А в най-скъпата зона на София – в блок на БОДК на ул. Жолио Кюри в Изток, срещу митичния с генералския си и политически кръг ресторант Монтерей, и до комплекса ЕСТЕ на братя Домусчиеви, който безплатно обитават ГЕРБ-овите ексминистри Влади Горанов, Ивайло Московски и други

Свързани новини

27.06.2022 09:26

€1/м2 наем плаща червеният зам. за държавното жилище на ул. Жолио Кюри: Поне 10 пъти под пазарната цена при над 10 000 лв./мес. доход от нашия джоб

Видян 2001 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


След публикациите на 19 минути депутатът и заместник – председател на БСП по коалиционната политика Зафиров се е сетил да декларира пред КПКОНПИ, но интересно дали тя го е глобила за „забравянето” в предишни документи пред нея, своето мандатно жилище.



Докато много негови колеги обитават апартаментчета в зле построеното и отдавна протекло блокче на ул. Славовица срещу призрачната Мотописта, той се шири със съпругата  на 173 кв.м. И то не къде да е. А в най-скъпата зона на София – в блок на БОДК на ул. Жолио Кюри в Изток, срещу митичния с генералския си и политически кръг ресторант Монтерей, и до комплекса ЕСТЕ на братя Домусчиеви, който безплатно обитават ГЕРБ-овите ексминистри Влади Горанов, Ивайло Московски и други.


 



Още по-забележителното е, че декларираната цена, която той плаща е 350 лв. на месец или по евро на квадрат.Това е ПОНЕ 10-15 ПЪТИ (1000-1500%) ПОД НОРМАЛНИТЕ ЦЕНИ ЗА ТОЗИ НАЙ-ПРЕСТИЖЕН СОФИЙСКИ КВАРТАЛ.



КОЙ ПОЕМА ТАЗИ РАЗЛИКА? БЕДНИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ! И ЗАЩО С ДОХОДА НА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ПАРЛАМЕНТАРНА КОМИСИЯ ОТ НАД 10 000 ЛВ. НА МЕСЕЦ ЗАФИРОВ ПЛАЩА 350 ЛВ., ВМЕСТО ПОНЕ 3500 ЛВ. ДО 5000 ЛВ?


 


Пък после нека му обясняват Корнелия и замовете й как са най-загрижени за бедните и онеправданите, как работят за тях. По делата ще ги познаете.  



Радостина Тонева




 





Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 27.06.2022 12:18

    Чист циганин! Ей така се променя демографията на бг-то. Бай дъ уей, КОГА ще си получа компенсацията по лихвоточките на жил. влог от 1976г? Та поне да си купя една колиба?

  • 001 иВан Гог-ов 27.06.2022 11:48

    Вината не е негова, а на затъпялите и зомбирани избиратели, които гласуват, без да мислят, вместо за свестни хора, гласуват само за такива наглеци, тарикати и муфтаджии, които пък не мислят за избирателите, а само за собственото си облагоденствие!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

риби

Днешният ден подчертава важността на завършването

Днешният ден подчертава важността на завършването,