Свързани новини

22.07.2017 10:07

Уволниха шеф от АЕЦ Козлодуй, заплашвал полицай

Видян 2154 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 

      Във връзка с разпространен видео материал премиерът Бойко Борисов разпореди на министъра на енергетиката Теменужка Петкова да извърши проверка по случая с непристойно поведение на служител на АЕЦ Козлодуй, съобщиха от пресцентъра на Министерството на енергетиката. В рамките на вчерашния ден случаят бе проверен и след докладване на премиера, бе взето решение за отстраняване на Пешко Караджов от поста началник на отдел Физическа защита в атомната централа. До това решение се стигна заради проявено от него неприемливо поведение към служител на МВР в град Козлодуй. Действията се развиват в края на месец февруари тази година в рамките на служебния кабинет, но действия по отстраняване на лицето тогава не са били предприети.


 

Преди дни в социалните мрежи беше публикувано видео, показващо възмутителното отношение на Караджов към полицай, който пише акт на негов приятел, шофирал след употреба на сериозно количество алкохол. Действието се развива през февруари в полицейското управление в Козолдуй. Самият Караджов говори видимо афектиран и вероятно – също след употреба на алкохол. Чуват се реплики като: „Утре ще те увòлна, щото си педе**с голем!“.



От полицията вчера заявиха, че всички материали по случая са предадени на прокуратурата. От държавното обвинение през април пък са преценили, че няма данни за извършено престъпление. Един от мотивите бил, че арогантното поведение е проявено в късен час на денонощието и не е скандализирало много хора, а само полицаите в управлението. Тогава не е последвало наказание за Караджов. След инцидента обаче съпругата и синът на ръководителя на Областната дирекция на МВР са поучили работа в системата атомната централа, а тогавашният началник на управлението в АЕЦ Козлодуй в момента е редови инспектор.



 



Етикети
, , , , , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

риби

Днес е възможно да се почувствате малко изгубени сред буря от емоции

Днес е възможно да се почувствате малко изгубени сред