Свързани новини

03.01.2017 11:01

Трайков: Обвинението срещу мен е пълна глупост

Видян 1815 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Адвокатите, които се запознаха с обвинението срещу мен ми казаха, че е пълна глупост. Ясно е, че то няма да издържи, но за прокуратурата е важно да има политически ефект. Това каза пред бТВ във вторник бившият икономически министър от кабинета "Борисов" 1 и кандидат на РБ за президент на изминалите през ноември избори Трайчо Трайков. Трайков уточни, че продажбата е извършена от Агенцията по приватизацията и следприватизационен контрол. Освен това сделката е била в програмата на правителството и заради това "в нея министърът за добро или лошо не се меси".


Преди ден той самият обяви в социалната мрежа Фейсбук, че тихомълком по празниците, държавното обвинение е повдигнало срещу него обвинение за безстопанственост.  Според прокуратурата през 2011 г. като министър на икономиката, енергетиката и туризма е подписал споразумение остатъчният пакет акции от ЕВН България Електроразпределение АД да бъде продаден за по-малко пари, отколкото е трябвало.


"Всички проблеми в България се свеждат от състоянието на правосъдната система. По време на кампанията за президентските избори аз многократно обявих, че се нуждаем от спешни промени. Отново се задават избори и много хора искат промяна и искат нещо различно. Целта е различното да бъде показано в друга светлина", коментира обвинението си Трайков.


Източник: Медиапул



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

овен

Днешният ден ви носи енергия за нови начинания

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Днешният ден ви носи енергия за нови начинания.