Свързани новини

21.10.2016 14:20

БСП: Трайчо подписа 9 споразумения за Белене като Бойков министър

Видян 3894 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Две седмици преди финала на изборите за президент на Република България правителството и конкретно премиерът Бойко Борисов, организираха целенасочена компроматна война срещу БСП и нейните кадри, използвайки формите на черния пиар. Целта е ясна – на всяка цена да бъде спряна нарастващата подкрепа за генерал Румен Радев, издигнат от Инициативен комитет и подкрепен от Българската социалистическа партия!

Походът срещу изявени фигури от левицата се организира няколко месеца след като ГЕРБ натовари България с нови милиард и триста милиона лева дълг заради отказа на тяхното правителство от 2012 година България да строи АЕЦ „Белене”; след като не е ясно бъдещето на националната ни енергетика след 2017 година поради престъпната небрежност на управляващите да гарантират поне модернизацията на АЕЦ „Козлодуй”. След като Бойко Борисов, под натиска на канцлера на Германия Меркел и на мултимилиардера Сорос, пропусна огромния исторически шанс българин да е генерален секретар на ООН; след като министър-председателят, отново под външен натиск, настоя санкциите срещу Русия да бъдат удължени, при положение, че българската икономика и българският бизнес вече загуби пазари, милиарди левове и перспективи за развитие. Именно в такъв момент на национално предателство, на явен слугинаж и директно обслужване на чужди интереси, ставаме свидетели на недопустим натиск и злепоставяне на социалистическата партия.


В рамките само на няколко дни премиерът Бойко Борисов, използвайки държавната машина за предизборната борба на ГЕРБ, съдейства за дескредитиране на авторитета и националното влияние на БСП. За да прикрие собственото си престъпление със спирането на проекта АЕЦ „Белене”, ГЕРБ предприеха известния от първото им управление маниер на прехвърляне вината върху БСП: тези дни беше създадена специална комисия за „Белене” със задача да докаже, че проектът е започнал с фалстарт, че всичко което се е правило, е било незаконно. Така управляващата партия замита действителните факти, дирейки оправдание за причиненото от нея икономическо и финансово загробване на България. Като по часовник, на часа бе повдигнато обвинение от прокуратурата срещу доц. Петър Димитров - бивш енергиен министър, който е бил и депутат, и член на Изпълнителното бюро на БСП. Същата прокуратура, която услужливо пропуска факта, че като министър на икономиката, енергетиката и туризма в първото правителство на ГЕРБ Трайчо Трайков подписва 9 споразумения между НЕК и руската „Атомстройекспорт“. Пропуска също така, че контролът, който е трябвало да упражни следващия министър на икономиката Делян Добрев, остава само пожелание. Резултатът е: България губи един милиард и триста милиона лева!



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

лъв