21.12.2016 13:35

Патриоти за София: Стига индулгенции за циганите

Видян 1226 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Има закони и те трябва да се изпълняват. Незаконните постройки трябва да бъдат премахвани. Стига вече индулгенции и раздаване на привилегии за циганите. Гетата трябва да бъдат сринати.


Такъв коментар направи общинският съветник от ВМРО - Българско национално движение и председател на групата „Патриоти за София“ в Столичния общински съвет Карлос Контрера.


Повод за реакцията е вчерашният протест на цигани от „Захарна фабрика“, които изнудват Общината да узакони копторите им, които наричат домове.


Позицията на „Патриоти за София - ВМРО и АТАКА“ е, че Столична община не трябва да се поддава на шантажа на цигански лидери и барони.


Крайно време е да стане ясно на всички, включително на неграмотните и пулограмотните, че незаконни постройки не могат да се узаконяват. Напротив. Трябва да се събарят. Крайно време е да се даде ясен сигнал, че това положение в гетата няма да се търпи и който е строил незаконно ще трябва да си носи отговорността и санкциите, гласи позицията на Патриотите.


Те категорично се противопоставят на опитите с крясъци и викове да се изнудва Общината. Законът е над всичко. Нашата група застава зад действията на кмета на общината и ресорните ѝ подчинени. Тези коптори трябва да бъдат съборени, посочват още от „Патриоти за София“.


Групата на патриотите ще подкрепя занапред всички действия на кмета на общината и на главния архитект за премахване на незаконни постройки. Компромиси не бива да се допускат с никого и за никого. Съветниците от ВМРО и АТАКА искат да бъдат наложени и парични санкции (глоби) за всички, които вчера са протестирали пред Общината, а е доказано, че са строили незаконно. За същите лица да бъдат извършени пълни данъчни проверки за платените от тях данъци, както и да се изнесе информация получават ли социални помощи и на какво основание.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

близнаци

Денят ще предложи динамични социални контакти

Денят ще предложи динамични социални контакти. Бъдете