01/03
10.06.2016 16:26

Пощенска банка отпразнува 25 години на българския пазар

Видян 3251 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

    Пощенска банка отпразнува 25 години присъствие на българския пазар със запомнящо се събитие, което събра много гости, сред които представители на правителството и бизнеса, академичните среди, посланици, международни представители, клиенти, партньори и служители.



Сред гостите на събитието бяха министърът на финансите Владислав Горанов и министърът на икономиката Божидар Лукарски, а БНБ бе представенa от подуправителя и ръководител на управление „Банков надзор“ Димитър Костов. Значението на годишнината на Пощенска банка бе подчертано и от присъствието на Янис Сторнарас, управител на Централната банка на Гърция, който е на посещение у нас по покана на управителя на БНБ Димитър Радев, както и на Джордж Михелис, председател на Гръцкия фонд за финансова стабилност. 25-ата годишнина на Пощенска банка бе уважена също от Никос Карамузис, председател на Юробанк Груп, Фокион Каравиас, главен изпълнителен директор на Юробанк, Ставрос Йоану, заместник главен изпълнителен директор, Михалис Луис, началник на управление „Международни дейности“ в Юробанк, както и Джордж Провопулос, председател на Надзорния съвет на Пощенска банка, които по-рано през деня бяха приети от управителя на БНБ г-н Димитър Радев.



25-aта годишнина на банката през 2016 г. е съпроводена от още едно важно събитие в историята й – след успешното придобиване на дейността на Алфа Банк България, Пощенска банка става четвъртата най-голяма банка в страната с активи в размер на над 6,6 млрд. лева. Финансовата институция е доверен партньор на хиляди домакинства, предприемачи, малки компании и големи корпорации, както и на институции и неправителствени организации. Тя е сред най-големите работодатели в България и е част от силната европейска банкова група Юробанк.



„Тази годишнина е символ на непрестанното ни развитие и постижения, в резултат на усилената ни работа, стремеж към развитие и към формиране на нови тенденции в българския банков сектор. Горда съм и за мен е чест да ръководя екипа на тази бързоразвиваща се институция. Сега сме поели към „Дестинация: Бъдеще“ – успешен път, който създаваме заедно с и за клиентите си. Успехът ни е показател за качеството на услугите ни и отдадеността ни към клиентите и обществото“, заяви в официалното си обръщение г-жа Петя Димитрова, главен изпълнителен директор и председател на Управителния съвет на Пощенска банка.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

телец

Днес може да се сблъскате с предизвикателства

Днес може да се сблъскате с предизвикателства, които