Свързани новини

01.12.2014 09:54

Гърци бият таксиджии и нападат ченгета в Сандански

Видян 1367 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

На редовен терор е подложено населението на Сандански и Петрич всеки уикенд. Тогава обикновено там нахлуват гърци, за да се снабдят с евтини дрехи и провизии. От южните ни съседи обаче, жителите на югозападните градчета редовно пропищяват, информира Струма.


В събота вечерта в Сандански двама гърци нападнали и помлели от бой таксиметров шофьор. Причината за крайното действие било, че мъжете не останали доволни от размера на сметката, която трябвало да платят. Таксиджията повикал помощ и когато на място пристигнал дежурен патрул, единият от буйстващите гърци посегнал на ченгето.


След като били укротени, чужденците били арестувани. Предстои нарушителите да бъдат съдени по указа за борба с хулиганството.


Оказва се, че случаят не е единствен. През уикенда в Петрич и Сандански е истинско нашествие на гърци, които купуват евтини зеленчуци и дрехи от родните магазини и се държат безобразно с персонала.


Някой от тях продължават да идват, търсейки секс услуги, но този вид пътуване напоследък е сериозно ограничено от органите на реда.


Струма припомня за многобройните случаи на арогантното поведение на гръцките предприемачи, инвестирали у нас, към българските им работници. Същото е отношението им и към родните служители, които работят в южната ни съседка.


Напоследък ченгетата в Сандански и Петрич залавят все по-често и гръцки шофьори, които са пияни зад волана. Последният случай е с водач на ТИР, който счупил дрегера с количеството на алкохол в кръвта си. Оказва се, че съседите не се страхуват от родните закони и не ги спазват, за разлика от поведението им в тяхната държава, която ни съсипва с актове за най-малкото нарушение.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

дева