Свързани новини

05.06.2014 17:40

Валя 2 : Млада жена изчезна в морските води край Варна

Видян 1282 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Трагичен случай, подобен на този с Валентина Иванова от Бургас, се разиграл в четвъртък на разсъмване на Рибарския плаж във Варна. Млада жена се е удавила, след като се хвърлила в морските води, информира Блиц. Мистериозната девойка потънала пред погледа на няколко души, които били на плажа. Очевидците разказват, че момичето се появило забързано от Морската гара и вървяло по една от алеите, водещи до брега.


Нямало никакви външни признаци, че има намерение да се удави.  Качила се на дървената тераса пред едно от заведенията и прескочила високите не повече от метър перила към плажа. След това нагазила в морето с дрехите, без да се съблече и без да обръща внимание на виковете на пазача на обекта да се върне обратно. Свидетел на самоубийството станал и барманът на въпросното заведение, от чиито парапети е скочила младата жена. Подвикнали са й да спре, но тя е отговорила само, че ще се удави.


Според показания мистериозната девойка сякаш вървяла по лунната пътека, оставяща диря на повърхността на морската вода. Самоубийцата ту ходела по дъното, ту плувала. Изведнъж обаче започнала да маха отчаяно с ръце. Докато се разберат какво точно се случва, свидетелите видели как вълните я погълнали и тя изчезнала. Притеснените хора веднага сигнализирали на спешен телефон 112. На място са пристигнали екипи на полицията и Бърза помощ, но не открили никого. Няма данни за самоличността на момичето.


По описания на очевидците изчезналата е висока около 170 см, слаба с дълга коса. Вчера цял ден спасителен екип с катер обстойно проверява морските води на плажа във Варна. Издирването й до редакционното приключване на броя бе безрезултатно.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

рак