Свързани новини

10.02.2014 09:01

Ремонтите в София няма да пречат на трафика

Видян 1265 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Няма да има цялостно затваряне на движението по време на ремонтните дейности по пътищата в София“, обеща Любомир Христов, заместник-кмет по направление Транспорт и транспортни комуникации в Столичната община.


"Частично затваряне все пак ще има – на една или друга лента или платно за движение, а в другата част - ще бъдат извършвани строителни дейности. В останалата част ще бъде осигурено преминаване, както на обществения транспорт, така и на трафика от леки автомобили. Навсякъде ще осигурим максимална възможност за преминаване”, разясни Христов.


"В квартал Младост, по протежението на почти целия булевард Александър Малинов, се извършват строителни работи във връзка с изграждането на метрото. Там също има затруднения за движението, но във всяка една от посоките има оставена по една лента за движение. С взаимни компромиси и от страна на строителите, и от страна на гражданите, които преминават през тези участъци, се стремим да запазваме възможността за едно нормално движение”, уточни зам.-кметът на Столичната община. По думите му строителните работи по изграждането на естакадата на Семинарията се изпълняват абсолютно в график. "Планът за окончателното приключване на строителството е средата на това лято. На всеки един от етапите ще даваме максимално конкретна информация на гражданите, за да бъдат напълно наясно с предстоящите строителни дейности, както и с финалния етап на изпълнение на проекта”, каза още Христов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

риби

Днес е възможно да се почувствате малко изгубени сред буря от емоции

Днес е възможно да се почувствате малко изгубени сред