Свързани новини

15.08.2013 16:08

Любовницата на Плевнелиев го напуска

Видян 4922 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 4.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Най-приближеният човек на Росен Плевнелиев, смятаната за истинската първа дама и в държавата, и в сърцето го напуска. Прессекретарят на президента Мария Иванова вече е взела решението да си подаде оставката на "Дондуков" 2, а подчинените й разкриха, че тя всеки ден рони сълзи от ярост, след като се наложи да замазва с извинения кашите на Плевнелиев, съобщи Всеки ден.

Мария Иванова е на път да се раздели с огромните си правомощия - с всички атрибути на властта, които според администрацията на "Дондуков" 2 ползва като носни кърпички. От дни Иванова е буквално потопена в риненето на поредните гафове на Плевнелиев, което я вкарало в перманентна нервна криза.

Още повече, че самият президент се оправдавал, че невежеството на хората около него - в това число и пиарката му, го подвеждало да прави грешни ходове. Което направо взривило Иванова, тъй като освен протоколни грешки Плевнелиев сервирал и държавнически гафове.

Всъщност, откакто любовната им афера лъсна, Мария не е на себе си. Макар и добре пазена в тайна от няколко години, връзката им стигна до съпругата на държавния глава Юлияна, която през цялото време е била първа дружка с Иванова. Скандалът между двете бил неминуем, макар първата дама също да поддържа твърде близки отношения с колегата си Камен извън семейното гнездо.

Цялото това напрежение в президентството, личните отношения и опитите да прикрие интимната си обвързаност на работното място накарали Мария да обмисли напускането си.

Последните дни съвсем докарали пиарката до решението за бягство. "Дондуков" 2 за седмица се оплете в чутовни лъжи, опитвайки се да замаже колосалната грешка с изгонването на българските медии от вечерята за края на Рамазан Байрам, на която присъстваха Плевнелиев, главният мюфтия Мустафа Алиш Хаджи и турският вицепремиер Бекир Боздаг.

От президентството пуснаха прессъобщение, че държавният глава не е имал двустранна среща с представител на Турция и не е обсъждал теми от двустранните отношения, в това число и имотни въпроси. На сайта на президентството обаче снимка доказа точно обратното - че Плевнелиев е имал самостоятелна среща с Боздаг. Отделно турски медии, чиито представители присъстваха на ифтара, цитират президента по въпроси от двустранен характер.

И това не са първите гафове на Плевнелиев. Президентът илюстрира българските красоти с колорадски пейзаж в речта си за Нова година. Дипломатически гаф сътвори още при първото си официално домакинство, като се обърна към чешкия президент Вацлав Клаус и делегацията му като към поляци и говори за Чехословакия. На 24 май при посещението при папа Бенедикт XVІ, за да покаже езикови познания, пък говори на немски, а не на български. В речта му за 3 март пък беше написано, че турското робство у нас е било за 50 години. Точно така го прочете Плевнелиев и в изявлението си.


снимка: Всеки ден



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Южна Африка

Южна Африка е "магнит" за руските туристи

Южна Африка е най-популярната дестинация ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.